2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Jó hangulatban a Dáridóval!

Jó hangulatban kezdődött a Dáridó forgatása – elszabadult a jókedv a tv felvételen. Fekete Tímea és Barabás Miklós hozták a formát, és 4 jól ismert dalt. A Retroton természetessége üdítően szórakoztató volt, így emlékszik vissza Timi:

 

Fekete Tímea: „Mivel a forgatás előtti este fellépésünk volt, jóleső fáradsággal ájultam be az ágyamba, tudtam, hogy reggel jó korán ébresztő. 8-ra jött értem Miki, és jó szokásunk szerint, könnyesre nevettük magunkat – már a kocsiban szétfolyt a sminkem…

Amikor megérkeztünk – előtte egyszer eltévedtünk – a stáb már dolgozott, a studió szinte készen állt. Elfoglaltuk helyünket a sminkes lányoknál – szegények, Nekik is kijutott a Retroton humorból. Megszólalt a zene, minden más megszűnt, ketten voltunk Mikivel. Ilyenkor szokott ösztönösen, valami olyan történni, ami csak Velünk és csak a színpadon történhet. Imádjuk ezt az érzést! Megszűnik a világ, és egymásból táplálkozunk! Olyan ez, mint a szerelem…”

 

Barabás Miklós: „Szerelmesek vagyunk mi, de csak a színpadon – mert ez anélkül nem megy. A Smile Again – amit eredetileg a Neoton több nyelven is elkészített – a Dáridóban most a Retroton-tól saját szöveggel: Átölel. Ez a dal jött magától, rólunk szól. Nem kell eljátszani, előjönnek bizonyos dolgok, és ezeket éljük át újra. Amikor idióták vagyunk – akár a színpadon is -, az is csak úgy jön.

 

Molnár Szabolcs


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek