2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Idén is volt, januárban ismét lesz!

Gálvölgyi János: „Az első emlékem a Táncdalfesztivállal kapcsolatban: Azt hiszem 1966 nyara volt, amikor mentem haza, és az 5-ös buszra valahol a Városligetnél felszállt egy gyönyörű szép fiatalember – marha elegáns volt, szürke öltönyben, a haja belőve.

Leszállt a Madách Színháznál, ezután én hazamentem, bekapcsoltuk a tévét, néztük a Táncdalfesztivált, és egyszer csak megláttam azt a fiatalembert, akivel együtt utaztam a buszon – úgy hívták hogy Szécsi Pál.

1968 volt, amikor én a Ki mit tud?-on mint parodista vettem részt, és ezután rengeteget léptem fel, több mint három évig ugyanezekkel a csoda emberekkel.”

Táncdalfesztivál az Arénában!

A műsorvezető páros, a tavaly nagy lelkesedést kiváltó, és 12.000 embert megnevettető Gálvölgyi János és Koltai Róbert lesz. Gálvölgyi János elmondta: Idén nekem ott volt a két lányom, akik nem kiskorúak már, és minden számot ismertek. Minden szám sláger volt.

https://youtu.be/P0PmMhSlsjA

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek