2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Hódi Pamela kislánya imádja a tésztaféléket

Hódi Pamela divatmodellként különösen odafigyel az alakjára, édesanyaként pedig kislánya egészségét tartja a legfontosabbnak. Pamela ügyel arra, hogy minden nap jusson idő arra, hogy együtt reggelizzen Natival, a magas rosttartalmú, cukormentes zabkásákat részesítik előnyben.

– Egész nap rohanok, forgatásokra, fotózásokra járok, ezért a legfontosabb étkezés számomra a reggeli. Feltölt energiával, kitudja, hogy egy-egy fotózáson mikor jutok megfelelő táplálékhoz. A tipikus fehérlisztes-cukros péksüteményeket és szendvicseket teljes kiőrlésű lisztből készült verzióra cseréltem. Legjobban a zabot tartalmazó ételeket kedvelem. Az ördögnyelves zabkása gyorsan kész van, egy kis tejet felmelegítek és összekeverem a cukormentes instant zabkeverékkel. Finom és még időt is spórolok – mondta el Hódi Pamela, akinek kislánya nagyon szereti a tésztaféléket.

– Natit is próbálom rávezetni az egészséges táplálkozásra, a fehérlisztes gabonafogyasztását próbálom mérsékelni, egészséges alapanyagokkal helyettesíteni. Ilyen a zab, ami reggelire kiváló. Kedvencünk a kókuszos-csokis zabpehely, amely egész délelőttre energiával tölt fel bennünket. Személy szerint az ördögnyelvet tartalmazó pehely keveréket választom, ami még quinoát is tartalmaz, ez a legmagasabb fehérjetartalommal bíró gabona és gátolja az öregedést, ami az én szakmámban nem elhanyagolható szempont. Könnyű megemészteni, és a súlyomat is könnyen tartani tudom.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek