2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Hétfőtől forog Csányi Sándor új „romkomja”, a Poligamy
Kórházba került Habsburg Ottó

Hétfőtől forog Csányi Sándor új „romkomja”, a Poligamy

Kórházba került Habsburg OttóOrosz Dénes rendező szerint Csányi Sándor minden férfi nagy álmát valósíthatja meg új filmjében, ugyanis főszereplőként minden szembe jövő nővel ágyba bújhat; a Poligamy című romantikus komédiát („romkom”) hétfőn kezdik forgatni. „A történet sajnos nem önéletrajzi ihletésű” – mondta Orosz Dénes, hozzátéve, hogy bár neki ennyi nővel sohasem volt dolga, a filmben természetesen vannak önéletrajzi elemek. Értékelése szerint első nagyjátékfilmje egyszerre zsáner- és szerzői film. A rendező-forgatókönyvíró kiemelte: szereti a romantikus komédia, a „romkom” műfaját, és reméli, hogy a Poligamy romantikus is lesz és komédia is, szemben a műfaj egyes darabjaival, amelyek nem mindig bírnak mindezen tulajdonságokkal.

 

Orosz Dénes elmondta, hogy elsősorban a férfi-nő kapcsolat foglalkoztatja; a témát már a többszörösen díjazott Melletted című rövidfilmjében is feldolgozta, a különbség annyi, hogy új filmjében fontosabb szerep jut a történetnek.

„A mi generációnknak a párkapcsolat olyan, mint egy társasjáték: vannak bizonyos szabályok, és megszoktuk, hogy vagy a mi szívünket törik össze, vagy mi törjük össze másokét” – foglalta össze véleményét a rendező.

A férfi főszereplő, Csányi Sándor felidézte, hogy igen jól érezte magát a szereplőválogatás, illetve a próbák során: „nagyjából 40 lánnyal kerültem közelebbi kapcsolatba és szinte az összes jelenetben csak smárolnom kellett”. A színész hozzátette: nagyon megfogta a forgatókönyv, ami véleménye szerint igazán izgalmas, rengeteg csavar van benne és kiemelkedően jók a benne szereplő párbeszédek.

A 30 naposra tervezett forgatásnak a stúdió mellett Budapest utcái, szórakozóhelyei és a Margitsziget biztosít helyszínt.

A romantikus komédia készítői elmondták, hogy a befáradt kapcsolatából számos kalandba menekülő srácról szóló Poligamy-t – amelynek további főbb szerepeiben Tompos Kátya, Péterfy Bori és Osváth Andrea lesz látható – várhatóan december 10-én mutatják be a hazai mozik.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…