2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hallgass Hazait – A magyar zenei műsor!

A hamisítatlan ír kocsmahangulatot képviselő zenekar, a Paddy And The Rats legújabb videoklipjét egy különleges helyszínen forgatta a Korda Stúdióban, a nagysikerű The Borgias sorozat helyszínén.  Nyáron nyertek egy dal párbajon, amiben a rajongók segítették őket a végső győzelemhez. Novemberben találtak arra a monumentális díszletvárosra, ahol a Ghost from the Barrow dalhoz készítettek videót.

A „kocsmakultúráról” és a közösségi élményről így nyilatkoztak: „Legyen meg az emberi kapcsolat és kommunikáljunk egymással. Úgy gondolom, hogy a közönség és mi, ezt nagyon jól tudjuk működtetni”.

A banda célja a hétköznapi életből való kizökkentés, és a felhőtlen szórakoztatás. Nem panaszkodnak, bőven van koncertjük. Egész évben turnéznak, bejárják Európát. A decemberben öt éves zenekar különleges ajándékkal lepi meg a rajongókat. 5 napos, 5 helyszínen forgatott dokumentumfilmet készítettek, amit 5 részletben folyamatosan töltenek fel a weboldalukra és a közösségi oldalukra.

paddyrats.com
https://hu-hu.facebook.com/paddyrats

Papp Tamás Dj. és producer, valamint Linczényi Márk a Kolin és Antilope Kid frontembere alakítja az új duót Thomas Mark néven.

Jelenleg öt saját zenével, valamint általuk szeretett dalok remixeivel lépnek fel, de két új dal is készülőben van. Márk, kisgyerekként az Operaház gyermekkórusában énekelt, jár énektanárhoz, de mégsem kamatoztatja ezt a tudását a Thomas Mark-ban, ugyanis az énekhangot jellemzően gépek látják el. Kivéve a Found&Lost című újdonságot, ugyanis ebben a dalban Bogi énekel, aki nemrég a Dal című műsorban is óriási sikerre tett szert. A Thomas Mark formációban Bogi az első élő énekhang.

Hamarosan megjelenik a négy számos EP-jük, de dolgoznak tovább azon, hogy mondanivalójában is precíz és pontos munkát adjanak ki a kezükből.

thomasmarkmusic.com
https://www.facebook.com/thomasmarkmusic

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek