2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Hallgass Hazait – A magyar zenei műsor!

A zenére született, ösztönösen jött az életébe, már gyerekkorában kiderült, hogy igazán a zene varázsolja el. Petruska András kedvenc játéka a mai a napig a gitár. Hét évesen az általános iskolában Óz szerepével lépett színpadra, ám kilenc évesen már gitárjátékával nyűgözte le a közönséget. Úgy gondolja, hogy a közönséget nem lehet becsapni, ha ő jól van, akkor a közönség is jó, ha nincs formában, a közönség sem reagál akkora lelkesedéssel. Egy szál gitárral koncertezik, de mindig örül, ha vendégzenész is szerepel vele.

„Nagyon jó, amikor jön egy vendégszólista és beletesz valami olyan kis csavart, ami engem inspirál valami más dologra…”

Videóblogot is készít, az elmúlt másfél évben 12-13 videó készült el. Szeretne minél több olyan dolgot megosztani a szakmai életéből, amennyit csak tud… „hogy látható legyen, milyen a zenész élete”

Jankó Bálint, Babra és Csörgei Krisztián alkotja a Clayfeet triót. Már egy éve dolgoznak a hamarosan megjelenő EP-jükön, de nyilvánosan két hónapja jelent meg első daluk. „Persze, nyilván az a fontos, hogy ha már alkotunk valamit, akkor azt minél többen hallják…”

Zenéjük műfaja dark-pop, két stílus keveréke. Populáris zene, de van benne némi melankólia is. Legfontosabb terveik között az szerepel, hogy sikeresen terjesszék a dalaikat, minél több emberhez eljuttassák, a koncertezés csak ez után következne.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek