2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Görögországban rendezték a szépségversenyt

Görögországban rendezték a szépségversenyt

Görögországban rendezték a szépségversenyt A verseny megrendezésére nem kértek egy forintot sem a várostól a gazdasági válságra tekintettel. Először az országban, nem hazánkban kerül megrendezésre egy magyar szépségverseny, amit eddig három alkalommal Kazincbarcikán rendeztek meg nagy sikerrel. A szervezők azért is döntöttek úgy, hogy szakítva a hagyományos klisékkel, előrukkolnak valami újdonsággal.

A zsűri eléggé nehéz helyzetben volt, hiszen nagyon sok szép lány közül kellett kiválasztani azokat akik Görögországban versengenek majd a Barcika Szépe 2009 címért. A döntősök között van Kazincbarcikai, Miskolci, Sajóbábonyi és Sajószentpéteri , Sajókazai hölgy is. A továbbjutásban sokat számított a szépség mellett a kommunikációs képesség is , hiszen ez fontos a tévés produkció miatt is – közölte Hasulyó János főszervező. Negyvenöt versenyző közül tízen jutottak tovább a Görögországban a tíznapos forgatásra. Ahol a lányok mindennapjaikból készült TV produkció. A tengerparti döntő résztvevői:  Emődi Eszter, Hollósi Brigitta, Kulcsár Adrienn, Leskó Petra, Nagy Eszter, Öchlsläger Kitti, Pallai Dorina, Putz Tünde, Soltész Vivien Erika és Szabó Nikolett. Tartalék: Cselei Nikolett.  A lányok utazásáról a Sipi Tours gondoskodott.
 
Görögországban rendezték a szépségversenyt

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek