2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Ganxsta Zolee: Életem szerelme lelépett

Ganxsta Zolee megdöbbentő őszinteséggel mesél szerelmi csalódásáról a Lakástalkshow ma esti adásában. A VIASAT3-on futó műsorból továbbá az is kiderül, hogy jóbarátja, Kamarás Iván egy ideje már Amerikában próbál szerencsét.

Ganxsta Zolee saját bevallása szerint még soha életében nem volt ennyire szerelmes és nem titkolja, hogy nagyon megviselte a szakítás. A műsorban bevallotta, hogy lát még esélyt arra, hogy újra egy párt alkossanak és mindent megtesz azért, hogy visszahódítsa szerelmét.

„Életem szerelme lelépett. Akkor volt 2-3 olyan hetem, amikor se a zenekar és még a lányom sem adott plusz energiát. Tényleg a mezsgyén jártam, azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni ezt az egészet. Nem öngyilkosságra gondolok, hanem amikor elengedsz mindent és nem érdekel semmi. De aztán megjött az eszem. Úgy “eltaláltak”, ahogy eddigi életemben még nem. Ettől még persze ugyanaz a keménytökű gyerek vagyok, mint korábban. Csak nem rejtem véka alá a fájdalmat és nem játszom a kemény gyereket. Egy barátom azt mondta, hogy “50 évesen lettél tinédzser, édesapám” és hogy vissza kell szerezni ezt a lányt” – emelte ki Zolee.

A zenész szerint teljesen érthető a nála 24 évvel fiatalabb lány döntése, úgy gondolja, hogy csakis ő maga tehet a szakításról. „Megértem miért és igaza volt mindenben. Elszúrtam egy csomó dolgot. Nem főben járó bűnről van szó, de akkor is – Úgy gondolom, hogy nincs lejátszva a parti! Ezt a nőt az isten küldte azért, hogy megtanuljam, mi a türelem, a kitartás, és hogy ne tévesszem szem elől a célt. Akkor lesz jó, ha visszajön… – mondta Lovász László műsorvezetőnek a zenész.

Ganxsta Zolee régi barátja, Kamarás Iván is szerepel a ma esti műsorban és őszintén beszél arról az időszakról, amikor egyik pillanatról a másikra vált népszerű színésszé. „24 éves voltam a Miniszter félrelép alatt, szakmailag elismert voltam és ismert ember is lettem. Ez eleve nehéz, egy se**el két ilyen lovat megülni és akkor az embernek ilyenkor elszáll az agya. 20 és 30 között szerintem ez klasszikus, aztán jönnek a pofonok, hogy x évig nem kaptál melót és jött egy önismereti folyamat, hogy most mítoszt építünk magunkból, vagy hiteles önmagunk akarunk lenni” – fejtette ki a színész.

Kamarás Iván azt is elárulta, hogy Ganxsta Zolee-val most először közös akciófilmben is játszanak. „Ezt kipróbálni ilyen profi körülmények között, ez volt az egyik legjobb lehetőség. Külföldön is dolgozó kaszkadőrökről van szó, akik egyszerre írták, rendezték és koreografálták a produkciót” – mesélte Iván. ”Ez egy verekedős film, ami imádnivaló, az egyik legjobb találmány” – tette hozzá Zolee.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem kerülték el a betegségek Vastag Tamást. A fiatal énekes hatalmas fogyásától mindenkinek leesett az álla, hiszen egy tudományos formulának köszönhe…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum