2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Ganxsta Zolee a lélekvándorlásban hisz

Ganxsta Zolee ”egész élete lepergett a szeme előtt” a Készhelyzet hétfő esti adásában. Hajós András legújabb vendégének ezúttal egy nyakig érő horgász gatyában, Dunai ”bálnavadászként” kellett bebizonyítania a Comedy Central új műsorában, hogy bármilyen helyzetből kikeveredik. Ám hiába a sok színpadi és filmes tapasztalat, a Grund Színház improvizátorai által előkészített jelenet azért megizzasztotta a zenészt.

„Új volt számomra ez a szerep, a rögtönözés, és hogy rám van bízva minden. Igaz, hogy a Kecskeméti Színházban lehúztam három évadot, de ott minden meg volt írva, így csak hitelesnek kellett maradnom” – kezdte Ganxsta. „Színészcsaládból származom, sőt filmeztem is, ami adott egy magabiztos rutint, de tény, hogy ettől én még nem vagyok színész. Ezt a szakmát is tanulni kell. Ez olyan, mintha kijelenteném, hogy holnap kőműves vagyok, aztán a ház, amit csinálok, simán összedől” – folytatta a zenész.

Ganxsta Zolee a Készhelyzet vadonatúj adásában bűneit vallja majd meg a közönségnek és a Grund Színház színészeinek a rögtönzött, humoros helyzetben, ám a valóságban nagyon is határozott véleménye van a vallásról és a bűnbocsánatról. „Annyiban vagyok vallásos, hogy hiszem, van egy felsőbb erő, amely irányítja a dolgokat, mert mindaz, ami a Földön van és működik, azt pusztán materiális mivoltában lehetetlenség felfogni. Mindig kell valamiben hinni, de szerintem nem a vasárnapi templomba járástól fog valaki a mennybe jutni. Vannak, akik így gondolják; vannak, akiket kőbe vésett parancsolatokkal kordában lehet, sőt, kell is tartani, de én nem tartozom közéjük. A buddhizmussal sokkal jobban tudok azonosulni. Szerintem létezik ez a körforgás. Teszem azt: most még lehet, hogy teljes valómban, mint Zana Zoltán terepgatyában ülök a kocsimban, de aztán lesz úgy, hogy a lelkem elvándorol és új formát ölt. Mondjuk én ugyanúgy Ganxsta Zoleeként térnék vissza a következő életemben” – mesélte a Készhelyzet újabb ”áldozata”, aki hétfő este egy hónaljig érő halász gatyában lép színpadra, mint dunai ”bálnavadász”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek