2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Frizuratámogatás álláskeresőknek

Halló, fodrászat? Szeretném lemondani a foglalásom, mert elvesztettem a munkám. Az elmúlt hónapokban egyre gyakoribbá váltak az ehhez hasonló hívások, ezért ingyen frizura készítésével segít az álláskeresőknek egy budapesti fodrászat.

Az Angerer Fodrászat munkatársait megérintette amikor azt látták, hogy a koronavírus-járvány miatt sokan, köztük kedves törzsvendégek, munkanélkülivé váltak. Ez indította őket arra, hogy ingyen frizurával segítsenek azoknak, akiknek jelenleg nincs lehetőségük fodrászhoz menni, hogy a lehető legjobb benyomást tehessék az állásinterjún.

„Egy jó frizura magabiztosabbá tesz, önbizalmat ad. Az állásinterjún pontosan erre van szükség, ezért döntöttünk úgy, hogy segítünk. Minden fodrászunk örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez. Az első jelentkezőknek már el is készült a frizurája, nagyon drukkolunk nekik, hogy jól sikerüljön számukra az állásinterjú” – mondta Török Tamás, az elrontott frizurák helyrehozására specializálódott Angerer Fodrászat alapítója.

Eddig tizenhatan jelentkeztek, a kezdeményezés végéig a fodrászat hetente hat álláskeresőnek tud ingyen frizurát készíteni. Ha ennél többen jelentkeznek, akkor heti sorsolással választják ki, hogy kik kaphatják a támogatást, de lehetőség szerint igyekeznek valamilyen formában minden jelentkezőnek segíteni. A felajánlás az Angerer Fodrászat honlapján és Facebook oldalán került kihirdetésre, jelentkezeni a www.angerer.hu/frizura_tamogatas címen lehet. A kezdeményezés 2021. május 26-ig tart.

A fotó illusztráció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek