2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Fodor Zsóka színművész: „Ez volt az, amire emlékszem, hogy sírtam.”

Fodor Zsóka színművész: „Ez volt az, amire emlékszem, hogy sírtam.”

„10 éves voltam körülbelül, amikor Édesapám albérletbe adott engem a Rózsadombon egy családhoz. Emlékszem, úgy hívták őket, hogy Szépék. Havi ötszáz forintért: reggeli, ebéd, vacsora, tiszta ágynemű.

Esténként, amikor már lefeküdtek a háziak, kilógtam a kapun, és elmentem sétálni. Nagyon szép környék, a Vérhalom tér. A harmadik házban volt egy harapós farkaskutya, Dorzsi. Nem túl magas kerítés volt, oszlopokkal.

Amikor mentem sétálni, a kutya mindig ugatott, és én mindig megálltam, elbeszélgettem vele. Miért haragszol rám? Dorzsikám, én szeretlek téged.

A harmadik-negyedik napon már csak kicsit ugatott, azután már nyüszített, és egy alkalommal átugrott a kerítésen.

Volt ott egy úgynevezett Gugger-hegy, ahol volt egy kis bokros rész, és egy kis szikla. Oda felmentem Dorzsival az oldalamon, jött szó nélkül mellettem. Ott átöleltem a nyakát, és belesírtam a bundájába, hogy nem jó ez így Dorzsi, hogy nekem albérletben kell élni. A kutya mindent végighallgatott, utána hazakísért, és visszaugrott a kerítésen.

Ez volt az, amire emlékszem, hogy sírtam.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek