2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fociban is jó a Junkies

Hamarosan elkészül az új Junkies videoklip a „Frizura” című dalból. A tervek között nyilvános, és engedély nélküli foci is szerepel. Szekeres András, a zenekar frontembere a részletekről a Hallgass Hazait első adásában beszélt:

„A dal arról szól hogy a focistát nem érdekli semmi, nem érdekli az, hogy milyen frizurája van, csak hogy a futásban, cselezésben, passzolásban ne zavarja. Volt egy olyan sor, hogy góllövésben, de azt mondtuk, hogy ez nem kerülhet bele, inkább felrúgásban, elesésben, ezt a két szót tettük helyette. A magyar focistáknak nem nagyon erőssége a góllövés… Biztos lesz belőle sértődés, de ez inkább olyan mint egy karikatúra, remélem azért átjön a humor része. A videoklipben
focistáknak fogunk öltözni – gerillaklipet tervezünk – kérdés nélkül fogunk focizni áruházakban, vagy akár a Kossuth téren is. Mondtam a többieknek, hogy személyi igazolványt mindenki hozzon magával, mert lehet hogy el fognak minket távolítani, de valószínűleg nem ez lesz az évszázad bűncselekménye.”

Szekeres András mesélt még korábbi, néha megalázó videoklipes élményeiről is, és elárulta azt is, kislánya nem engedi hogy punk frizurával szerepeljen az új videóban, amit a tervek szerint még augusztusban megnézhetnek a rajongók.

Bukovszky J.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek