2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
Férfi munkák: Csordás Tibor!

Férfi munkák: Csordás Tibor!

Férfi munkák: Csordás Tibor!(Részlet) Csordás Tibor: „Apukám ezermester típusú ember – volt otthon műhelye, mindenféle melókat csinált – úgyhogy én már gyerekfejjel beleszoktam ebbe a dologba. Amikor nagyobb lettem, és már a zene felé kacsintgattam, akkor nagyon sok olyan szituáció volt, hogy kirúgtak mindenféle munkahelyről, mert mindig próbára akartam menni – úgyhogy, bár van szakmám, nagyon sok mindent csináltam. Voltam motoros postástól kezdve, villanyszerelő, butikban eladó…

 

Motoros postás: Reggel megkaptuk a leveleket, az újságot, és mi vittük a nyugdíjakat is. Esőben, szélben, fagyban, napsütésben – mindig kellett menni.

Éjjel-nappali boltban: Kis vegyesboltban, éjszakai nyitva tartásban dolgoztam. Hamar ráéreztem, hogy ha azt mondták 15 dkg párizsi, akkor az mennyi.

Butikban: Kínálgattam a portékát, mosolyogtam nagyon, és szakértelemmel beszéltem a ruhákról – amikor kellett. Én aktív vagyok, szívesen segítek, és foglalkozok az emberekkel – ez a mai napig is a munkám része.

A szakmámban, mint villanyszerelő: Karbantartó voltam több helyen, ami elég változatos munka. Emellett azért mindvégig ott volt a zene – ezért is volt olyan sok munkahelyem, mert rengeteg helyről kirúgtak, pont emiatt.

Jelen pillanatban kettő darab zenekarom van: A Fiesta, és a Fight Club. Lemezeket készítünk, és fellépni járunk – közben írjuk a dalainkat – ez az én munkám. Először a semmiből létre kell hozni valamit – ezt megtesszük -, utána rögzítjük egy lemezen, majd miután a közönségünk megszerette, bemutatjuk élőben is.

A Fight Club az elején hobbynak indult, összejártunk a próbateremben, jól éreztük magunkat, írogattam dalokat, maguktól születtek a storyk, adták a dalokat egymás után. Más, mint a Fiesta – máshogy énekelek, más a hangulata, másról szól, egy másik énemet adom. Ami még jópofa benne, hogy mind a négyen éneklünk. Általában jó énekesből kevés van – egy zenekarban egynél több nem is szokott jutni -, mi pedig olyan mázlisták vagyunk, hogy a másik három fiú ugyanúgy lehetne énekes, mint én, nagyon jól vokáloznak.

Mindig azt mondják, hogy az én munkám, az egész életem egy szórakozás… Igen, csak nekem ezt mindig időre kell tenni.”

 

{module Forrás sztárportré}

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek