2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Ezért csúszott ki A jó LaciBetyár alól a talaj

A jó LaciBetyár neve egyet jelent a jóféle nótával és a hatalmas mulatással. Azonban azt kevesen tudják róla, hogy gyerekként szívesen űzött téli sportokat.

A minap épp ezeket a már-már elfeledett emlékeit idézte fel a jégen csúszkálva, amikor elfogyott a lába alól a talaj és hatalmasat esett. Szerencsére a Sláger TV sztárja nem szenvedett sérülést, de hirtelen nem értette, hogy rutinja ellenére hogyan történhetett vele ilyesmi.

Hazánk két ikonikus mulatós nagyágyúja, A jó LaciBetyár és Bunyós Pityu réges-régi jó barátok. A minap a fogcsikorgató mínuszokban épp népszerű műsorukat, az Eszem-iszom, dínom-dánomot forgatták egy befagyott tavon, amikor A jó LaciBetyár lába alól hirtelen kicsúszott a talaj és hatalmasat esett. A Sláger TV sztárját szerencsére nem érte sérülés, de egyből gyanítani kezdte, hogy szerencsétlenségének okozója kollégája és jó barátja, Bunyós Pityu lehet, aki ha csak teheti, előszeretettel vicceli meg őt.

„Gyerekként gyakran szórakoztunk azzal, hogy a jégen kirúgtuk egymás lábát. A jó LaciBetyárt is megtréfáltam, aki egy óvatlan pillanatban el is terült. Aztán még jól meg is hempergettem őt a hóban” – árulta el Bunyós Pityu, akinek tette nem aratott osztatlan sikert, mivel kollégája betyárgatyája alatt nem viselt semmit és a kemény mínuszokban igencsak fázott a jégen.

„Már szinte semmin nem lepődök meg, amit Bunyós Pityu tesz: minden helyzetben kitalál valami őrültséget. Egy hatalmas adu ászom viszont van vele szemben, ez pedig a hosszú bajuszom, amire nagyon irigykedik” – árulta el A jó LaciBetyár. „A múltkor ki akartam egyenesíteni a bajszát, csak hogy megtudjam, pontosan milyen hosszú, de az derült ki, hogy azért még nem rekord nagyságú. Levágni viszont nem mertem, akkor biztosan nagyon megharagudott volna” – tette hozzá nevetve Bunyós Pityu, aki rendszeresen megijeszti A jó LaciBetyárt. „Próbál visszavágni ilyenkor, de elég nehéz helyzetben van, mivel kétszer akkora vagyok, mint ő”.

A jó LaciBetyár és Bunyós Pityu minden viccelődés ellenére továbbra is jó barátok és segítik egymást. A legnagyobb egyetértésben folytatják a nagysikerű az Eszem-iszom, dínom-dánom című műsoruk felvételeit, amelyet kéthetente a Sláger TV-n láthatnak a mulatós műfaj rajongói.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…