2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Endrei Judit a Sztárportréban!

Vágynék az elmélyülésre…

„Ma azt mondom, hogy nem szabad az életet 1 lapra feltenni. Anno, számomra csak a televízió létezett, semmi máson nem gondolkoztam. Mióta kiléptem a televízióból, sokfelé mozdulok. Mindenképpen azt mondom, hogy kell sok mindenre nyitottnak lenni. Úgyis van egy fő csapás.”
A beszélgetésben Judit elmondta: „Kicsit félve mondom ki, de ebben benne van az is, hogy így a felszínén maradok a dolgoknak. Vágynék az elmélyülésre, de annyira kíváncsi természet vagyok… Amikor azt mondom, hogy nem szabad 1 lapra feltenni mindent, akkor a megélhetésre gondolok.”
Mivel másokat mindig erre biztatott, ő is megtette:

„Amikor jött az ötlet egy televíziótól, hogy kezdjek el újra képernyőre kerülni, abban az időben én a komfortzónámon belül voltam. Az első gondolatom az volt, hogy szabad-e nekem 20 év szünet után újra képernyőre menni. Az segített a döntésben, hogy belegondoltam: ha másokat én is mindig arra ösztönzök, hogy lépjenek ki a komfortzónából, akkor nekem is meg kell tennem.”

Anno az én tévém címmel jelent meg nemrég Endrei Judit új könyve, melyben lehull a lepel, kiderül hogyan oldódtak anno a gátlások.

https://youtu.be/H666bXklwIc

További részletek a beszélgetésben: https://sztarportre.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek