2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

ELVIS LIVE! Európa Budapestre figyel!

Európa első számú Elvis Presley tribute produkciójának, az ELVIS LIVE! Ed Philips and The Memphis Patrol zenekarnak Elvis Presley születésnapján (január 08-án) jelenik meg a debütáló albuma, 17 HOT ELVIS SONGS címmel, melyet  Münchenben és Zürichben mutatnak be az Elvis  Birthday Tour keretében.

A sztori még csak most kezdődik…

A hazai rockabilly/rockandroll pálya legjobbjainak szuper válogatottja úgy nyúlt a Király dalaihoz, mint  korábban még senki. Teljesen egyedülálló színpadi megjelenéssel, kirobbanó energiával és zenei megoldásokkal  hengerli le a közönséget,  itthon és Nagyvilágban egyaránt.

Ed Philips, énekes – első magyarként – az angliai Blackpoolban megrendezésre került Elvis Presley Európa Bajnokság döntőse,  a sikeres szereplése után határozta el, hogy kell egy csapat!

Majd összeállt a legkeményebb legénység, a Memphis Patrol: Fácán – aka Tom Stormy –  Mystery Gang Rockabilly Trió alapítója, tíz évig vezetője és dobosa, Long Tall Sonny Európa legfigyelemreméltóbb autentikus rhythm and blues gitárosa,  és a nagybőgő hazai mágusa Lizard Firehand.

Elvis minden zenei korszakából  válogattak a fiúk, és egy egységes 50-es évekbeli vérforraló és vad rockabilly/rockandroll lett a végeredmény. A fergeteges Elvis őrületet a banda amerikai katonai egyenruhában teszi ellenállhatatlanná, ami Elvis Európában töltött katona éveit, a G.I. Blues-os korszakát idézi fel.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek