2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Egy napra magyar boogie woogie főváros lesz Győr

Már csak egyet kell aludni, s elérkezik a december 3-a, amely nagy nap Dániel Balázs életében. A Richter Teremben ekkor lesz a 4. Magyarországi Boogie Woogie Est. Sztárvendégekkel és virtuóz műsorral várnak mindenkit.

Illetve azokat, akik már megváltották jegyüket, ugyanis elővételben elkelt az összes belépő. Remek előrejelzés ez az este 7-kor kezdődő őrületes koncerthez. Érdemes megemlíteni, hogy az ország szinte minden pontjáról érkeznek vendégek, sőt: külföldről is ellátogatnak a Rápa-parti városba.
A koncertre minden jegy elkelt, de a 23 órakor kezdődő, a Rába Hotelben tartandó afterpartyra szeretettel hívnak és várnak mindenkit!
Balázs és csapata idén is színvonalas és sokszínű műsort állít össze, amelyhez újfent nemzetközi sztárokat hívtak meg: Mike Sanchezt, az Angliában született, de spanyol származású nemzetközi boogie woogie nagyágyút, aki ráadásul a rock and roll fenegyereke is. Nem mellesleg először érkezik Magyarországra. Aki kételkedik zsenialitásában, annak így hirtelen egy nevet említenénk azok közül, akikkel együtt muzsikált. Nem másról van szó, mint a legendás Beatles ikonjáról, Paul McCartney-ről. Sancheznek köszönhetően szélesedik a repertoár, hiszen a boogie és a rock and roll testvér műfaj. Mellette még számos vendég fogadta el Mr.Firehand meghívását, így a show garantált lesz: az osztrák zongorista Roberth Roth akivel Balázs duót is játszik majd, Nicolas Deniau és Mikaela Hellsten táncosok Svédországból, na meg persze a Dániel Balázs Boogie Woogie Trio, amelyet már szintén nem kell bemutatni.  S ahogy azt már megszokhattuk: a szervezők idén is számos meglepetés vendéggel kedveskednek a közönségnek.
A koncertet követően a Rába Hotelbe hívnak és várnak minden érdeklődök, akiknek egy felejthetetlen after partyban lesz részük.  Egyben vigaszdíj is lehet azoknak, akik a nagy érdeklődés miatt lemaradtak a jegyvásárlásról, mert Dániel Balázsék garantálják:  elképesztő hangulatú éjszaka vár mindenkire, a boogie woogie jegyében.
http://www.youtube.com/watch?v=pLAGXXRjm8Q&feature=player_embedded

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…