2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Dévai Nagy Kamilla a Sztárportréban!

„Ahogy Tinódi Lantos Sebestyén idején, úgy ma is menni kell, és vinni a hírt a lelki dolgokról. Mi elsősorban lélek zenét művelünk, olyan dolgokról, amikről úgy gondoljuk, hogy a világ javítására alkalmasak.”

Életmű koncert:

A Liszt-, Bartók- és Kazinczy-díjas előadóművész, Magyarország Érdemes Művésze március 8-án a Nemzeti Színházban Életmű koncertet ad. „52 évet töltöttem eddig a színpadon. Megpróbálom az életemet dalokban végigmondani. Terveim szerint erre a napra megjelenik a könyv is, aminek a címe: Akit az Isten meghagyott.”

Kamilla többször vívott élet-halál harcot:

„Volt olyan, amikor csak meghalni akartam. A gitárom adott életerőt. Hittem abban, hogy ha nagyon akarom, akkor van tovább. Mindig azon igyekeztem, hogy a legjobbat tudjam kihozni a helyzetből. Nagyon figyeltem arra, hogy ne legyen rossz gondolatom, de nem mindig sikerült.

Nagyon igyekszem pozitív lenni:

Volt olyan, amikor a kórházi ágyon fekve, a nagylábujjamat néztem (le voltam bénulva) és azt mondogattam: meg fog mozdulni… És megmozdult a lábujjam. Olyan fenomenális öröm volt ez, és akkora hittel telítődtem meg, ami nagyon nagy erőt adott. Ezután elkezdtem nézni a másik béna lábamat is, és azt mondtam, hogy akkor ez is meg fog mozdulni… Mindig megpróbáltam kihozni a legjobbat abból, ami történt.”

Megosztható video ajánló: https://youtu.be/Y1cSJHWl8o4
A teljes beszélgetés itt: https://youtu.be/qfWl_5BR0rY

Forrás:sztarportre.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek