2023. 03. 27. hétfő

Hajnalka
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Dér Heni: „Fogalmam sem volt, hogy egy babakocsin és kiságyon kívül még mire lehet szüksége egy kisbabának”

Dér Heni: „Fogalmam sem volt, hogy egy babakocsin és kiságyon kívül még mire lehet szüksége egy kisbabának”

A Pelenka.hu most több ezer kismamának juttat el díjmentes Babaváró csomagot, hogy minél felkészültebbé váljanak a várandósság során

 A várandósság minden kismama számára más, mindenki más ütemben és intenzitással éli meg a változásokat. A kisbabás, illetve az azt megelőző várandós mindennapok a rengeteg boldogság mellett sok kihívást és nehézséget is tartogatnak. Ráadásul amint kiderül, hogy gyermeket várnak, a nők többségére azonnal tanácsok záporoznak, legyen szó kért, vagy éppen kéretlen segítségről. A Pelenka.hu nagyszabású jótékonysági akciója kapcsán két ismert kismamát Dér Henit és Horváth Évát kérdezte meg arról, hogy vajon honnan tájékozódnak, hogy miket érdemes beszerezni gyermekük születése előtt.

A fizikai változások, a hormonok és a folyamat érzelmi megélése mind-mind újdonságot jelentenek a kismamáknak, nem is beszélve a rájuk zúduló rengeteg információról, amelyek közül nehéz kiszűrni, mi az, ami igazán hasznos lehet, és melyek azok a tippek és tanácsok, amelyek inkább feleslegesek. Dér Henit kifejezetten megkérte az orvosa, hogy lehetőleg semmilyen csoportnak ne legyen a tagja az online közösségi felületeken, ugyanis nagyon sok dologgal kapcsolatban tévútra vezethetik a vélemények. Megfogadta a tanácsát, és inkább szakmai iránymutatásra támaszkodik. „A védőnőmnek és a szülésznőmnek hála mindenre szépen tudatosan felkészülhetek, és kaptam egy szuper, irányadó kelengyelistát. Ez nagyon nagy segítség, ugyanis leszögezném, hogy az első trimeszterben teljes pánikban voltam, hiszen a babakocsin és kiságyon kívül szinte semmi konkrét dolgot nem ismertem a gyerekszobából” – mondta el az énekesnő.

Horváth Éva szerint második gyermekük születése előtt már sokkal könnyebb dolguk van a párjával, hiszen rengeteg tapasztalatot szereztek, illetve nagyon sok dolog megmaradt első kisfiúk, Kristóf után. Amikor az ő érkezését várták, még közel sem volt ilyen egyértelmű a helyzet. „Kaptam a védőnőmtől egy kelengyelistát, ami alapján már minden fontos dolgot meg tudtunk vásárolni. Ezt éreztem a legmegbízhatóbbnak, hiszen a tapasztalatok mindenkinél másak, így nem lehet mindig ismerősök, barátnők tanácsára hagyatkozni” – mesélte a televíziós műsorvezető és modell. Hozzátette, hogy érdemes a kismamáknak alátámasztott, hiteles forrásokból tájékozódni, ha valóban segítséget szeretnének kapni, és nem még inkább elbizonytalanodni.

A Pelenka.hu Babaváró csomagja éppen abban szeretne segíteni a kismamáknak, hogy minél felkészültebbé váljanak a várandósság során.  A csomag lényege, hogy az igazoltan várandós kismamák egy hasznos eszközöket, termékmintákat és edukációs anyagokat tartalmazó babaváró csomagot kapnak teljesen ingyen. Regisztráció esetén a kismama a terhessége 26. hetében kapja meg az ingyenes csomagot, hiszen a várandósság során jellemzően ekkor kezdődik el a fészekrakás időszaka, tehát a babázáshoz szükséges termékek beszerzése.  A Pelenka.hu Babaváró csomagban megjelenő termékek lehetnek az első babás eszközök, melyekkel a kismama direkt módon találkozik, így a cégnek nagy felelőssége van abban, hogy milyen termékeket és milyen kommunikációs anyagokat ad a leendő anyukák kezébe. A szakértői segítséggel összeállított csomag egy olyan alapszett, ami megkönnyíti a későbbi babatermékek kiválasztását az első gyermeküket váró, és a már ezen a téren tapasztalattal rendelkező kismamák számára is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek