2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Chuck Norris pörgőrúgást mért az árakra

A legendás akcióhősnek hála már egy hétig tart a Black Friday
A hatszoros karate-világbajnok és legendás színész előrehozta a hálaadás hagyományaihoz kapcsolódó „fekete pénteket”, így november 16-tól. péntektől-péntekig akár negyedáron vásárolhatók meg a Chuck Norris Hálaadás Ünnep belépőjegyei. A Baptista Szeretetszolgálat november 24-i jótékonysági rendezvényére többek között egy 45 perces Chuck Norris talk show-val, valamint Mező Misi koncerttel is készülnek a szervezők. A rendezvény teljes bevételét jótékony célra fordítják.

A hálaadás az egyik legfontosabb ünnepnek számít az Amerikai Egyesült Államokban, melyet Chuck Norris családja is nagy becsben tart. Egyenesen a saját hálaadási vacsorájáról érkezik Magyarországra a híres színész és felesége, hogy a Baptista Szeretetszolgálat Hálaadás Ünnepének díszvendége legyen. A jótékonysági rendezvény célja, a Szeretetszolgálat 15. Cipősdoboz akciójának elindítása, melynek keretében rászoruló és hátrányos helyzetű gyerekeknek gyűjtenek karácsonyi ajándékokat.

“Chuck Norris köztudottan szuperképességekkel bír, ezért talán nem meglepő, hogy a fekete péntekhez közeledve a négyszeres fekete öves élő legenda arra is képes, hogy akár negyedére csökkentse a jótékonysági belépőjegyek árait.”- ismertette az akció részleteit Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója. A kedvezményes Cipősdoboz jegyeket november 16. és 23. között vásárolhatják meg azok, akik vállalják, hogy cipősdobozzal érkeznek a november 24-i Hálaadó Ünnepségre. A Szeretetszolgálat célja, hogy minél többen -mind anyagi, mind tárgyi felajánlásuk révén- átélhessék az adakozás élményét.

Az esemény házigazdája, Vujity Tvrtko lesz, a show részeként megszólal Jakab Csaba színész, Chuck Norris magyar hangja, a jó hangulatról és a zenéről pedig a Magna Cum Laude énekese, Mező Misi és barátai gondoskodnak. Továbbá számos, egyelőre meglepetés produkcióval készülnek a szervezők.

A Black Friday hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete az Amerikai Egyesült Államokban, melyet a hálaadást követően hirdetnek meg a kereskedők. A “fekete péntek” 2013 óta hazánkban is egyre népszerűbb, kiváltképp azért, mert ilyenkor átlagon felüli árkedvezmények érhetők el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…