2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Budapesten kezelik tovább Bujtor Istvánt

Budapesten kezelik tovább Bujtor Istvánt

Budapesten kezelik tovább Bujtor IstvántBujtor István elhagyhatta a veszprémi kórházat, rehabilitációját Budapesten folytatják – szerepel abban a közleményben, amelyet a színész családja juttatott el csütörtökön a veszprémi Petőfi Színházhoz. A Bujtor-család a megköszönte a barátoknak, ismerősöknek és ismeretleneknek, hogy „hitükkel és biztatásukkal erőt adtak ebben a nehéz időszakban”. Bujtor István állapotáról nem adtak bővebb felvilágosítást. A veszprémi Petőfi Színház igazgatója július 31-én lett rosszul, a szervezetében súlyos fertőzés lépett fel, és életveszélyes állapotban került a Veszprémi Megyei Kórházba, ahol azóta is az intenzív osztályon ápolják. Korábbi, meg nem erősített híradások szerint Bujtor Istvánon gégemetszést hajtottak végre.
 
Frenreisz Károly zenész, Bujtor István testvére az MTI-vel szintén korábban azt közölte, hogy fivére állapotában lassú javulás tapasztalható.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek