2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Boggie: „A fotómmal volt teleplakátolva a város”

Boggie: „A fotómmal volt teleplakátolva a város”

Boggie napjai igen mozgalmasak mostanában: októberben világkörüli turnén vett részt, a minap jelent meg egy új videoklipje, mindeközben pedig a karácsonyi nagykoncertjére is készül. Az idei Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója a csütörtöki Sláger Híradóban mesél majd a vele kapcsolatos aktualitásokról és arról is, hogy milyen megtiszteltetés és meglepetés érte külföldi turnéja során.

Boggie-nak októberben hatalmas élményben volt része, ugyanis beutazta a fél világot és külföldi közönség előtt koncertezett. Az énekesnő Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban és Amerikában is színpadra állt és hatalmas sikert aratott előadásával. „Óriási élmény volt számomra ez az egy hónap – Európában hat nagyvárosban, Amerikában pedig három helyszínen léptem fel. Nagy megtiszteltetés volt például az, hogy egy spanyol koncertszervező cég felkérésének köszönhetően Bilbao zenei fesztiválját én nyithattam meg – a rendezvényt az én fellépésemmel is népszerűsítették, tele volt plakátolva a fotómmal a város” – kezdte a beszámolót az énekesnő, akit az út során Amerikában egy nagy meglepetés is ért. „Az arizonai Phoenixben a magyar református egyház termében léptünk fel – az út során ekkor egyszer magyar közönség előtt. A vendéglátónk meglepetés programot szervezett nekünk, és elvitt minket a Grand Canyonhoz, ahol elképesztő békét éreztem. Továbbá hálás is voltam, hogy az éneklés által eljuthattam egy ilyen gyönyörű helyre” – mesélte Boggie a Sláger TV-nek, akit nagyon feltöltött a rajongók szeretete.

Az énekesnő hazatérve sem pihen – új lendülettel készül a december 18-ai karácsonyi nagykoncertjére és próbál a zenekarral. A napokban jelent meg legújabb, az Égbolt című dalhoz készült lyrics videója is. „Ez egy szerelmes dal, amelyhez egy animációs stúdió közreműködésével készítettük el a filmet. A mondanivalója egyszerű, de annál fontosabb: sok lehetőséget kapunk az életben, de amellett, hogy a sors útjai kifürkészhetetlenek, rajtunk is múlik, hogy melyikkel élünk” – összegezte a dalt az énekesnő, akinek a rengeteg koncert és próba miatt kevés ideje jut a pihenésre.

A munka és az éneklés mellett Boggie legszívesebben a családjával tölti az időt, de sportolni és olvasni is szokott.  „Nagyon szeretem a könyveket, éppen a Nana című képregényt bújom. Néha kirándulni is eljutunk a férjemmel, és ilyenkor természetesen Palkó, a két éves kis keverék kutyusunk sem maradhat otthon, akit nászajándékba kaptunk – igyekszünk mindenhova magunkkal vinni őt is” – zárta a beszélgetést az énekesnő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek