2021. 12. 9. csütörtök

Natália
1 EUR 368 HUF
1 GBP 430 HUF

Hoppá! Rubint Réka mezítlábas berúgása

Június 11-én kezdetét vette a régóta várt labdarúgó Európa-bajnokság, ennek apropóján a budapesti Városligetben található hivatalos szurkolói zóna is megnyitotta a kapuit. A helyszínen Juhász Rolanddal és Rubint Rékával készültek a szurkolók a török-olasz összecsapásra, akikkel a szurkolói zóna különleges atmoszférájáról beszélgettünk. A fitneszkirálynő még a focitudását is megvillantotta a közönségnek.

 

 


Az Európa-bajnokság ideje alatt a Puskás Arénában zajló mérkőzések mellett a hivatalos budapesti szurkolói zónában is várják a rajongókat és a kikapcsolódásra vágyókat, így azok is részesülhetnek a szurkolás közösségépítő élményében, akiknek nincs lehetősége személyesen kilátogatnia a meccsekre. A városligeti szurkolói zóna az Eb alatt minden nap izgalmas programokkal készül, a nyitónapra Juhász Roland és Rubint Réka is ellátogatott.

„Nagy örömmel tölt el, hogy a járványhelyzet után sor kerülhet erre az eseményre. A szurkolói zóna rendkívül szép és különleges környezetben épült meg, amely kevés másik helyszínről mondható el. Nagyon várom már, hogy a telt házas napokon én is érezhessem a szurkolói élményt és a fergeteges hangulatot, biztosan ki fogok látogatni több alkalommal is, hogy a nagy kivetítőkön követhessem végig a meccseket” – mondta Juhász Roland, korábbi 95-szörös magyar válogatott labdarúgó. Roland pályafutása legszebb élményének tartja a 2016-os Eb-t, amikor először tapasztalta, hogy milyen közösségi ereje van a szurkolói zónáknak. Meglátása szerint a Városliget hasonló élményeket tartogat majd a rajongók számára.

A helyszín Rubint Rékát is lenyűgözte, a fitneszkirálynő fantasztikusnak tartja a Városliget energiáit, és elmondta, hogy biztosan kijön még meccset nézni a gyerekeivel.

„Óráról órára több ember van a helyszínen, libabőrös leszek, ahogy körbenézek. Biztos vagyok benne, hogy holnap, és az elkövetkezendő időszakban annyian lesznek, hogy egy gombostűt sem lehet majd leejteni” -számolt be élményeiről a fitneszkirálynő. „Kicsit olyan érzésem van, mint a saját edzéseimen, ahol több száz ember összegyűlik, és egyszerre egy energia hajt minket. Fantasztikus érzés.”

Réka olyannyira átadta magát a futball élményének, hogy a helyszíni aktivitások egyikét is kipróbálta, kapura rúgott és közel 50 kilométer/órás sebességgel találta el a kaput. Hősies, mezítlábas teljesítményét még fia, Norbi is megdicsérte. „Azt gondolom, hogy van még hova fejlődni a „bőr rúgásában”, de nyilván, mint mindenben, ebben is folyamatosan gyakorolni kell.” Szerencsére a fitneszkirálynőnek az elkövetkező egy hónapban bőven lesz lehetősége gyakorolni, ahogyan a városligeti szurkolói zónába látogatóknak is, ugyanis a sebességmérő játék mellett a mesterlövész kihívásban, a teqball pályán, illetve a virtuális futballpályán, játékkonzolon is megmérettethetik magukat.

Az UEFA EURO 2020 labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos budapesti szurkolói zónája a Városligetben üzemel, június 11 és július 11 között minden nap délelőtt 11 órától késő estig várja a szurkolókat. A belépés és a zóna területén működő aktivitások ingyenesek, a járványügyi előírásoknak megfelelően (védettségi igazolvány bemutatásával) látogathatók. Az esemény ideje alatt a szervezők a szurkolói zónával kapcsolatos legfrissebb információkat, tartalmakat, valamint a részletes programbontást a Puskás Aréna Facebook-oldalán teszik közzé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Én nem vagyok erős, én gyenge vagyok, csak túlélek - vallotta be Szulák Andrea, aki Liebhaber Judit vendége volt az Erősebb igen című műsor soron köve…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum