2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Bedobozolta Kiszel Tündét az Irigy Hónaljmirigy

Az Alma együttes klipjét parodizálta ki a „nyolc kan”

Hófehérke, Kiszel Tünde, néger guminő, és sok vicces animáció – ismét egy új videóval sorozza meg rekeszizmainkat Magyarország nyolc legviccesebb férfija. Az Irigy Hónaljmirigy ezúttal az Alma együttes örök érvényű slágerét, a Ma van a szülinapom című dalát fényesítette újra.

A Halott Pénz Darabokra törted a számom című óriási sikere után – a videót több, mint kétmillióan látták összesen – újabb humorbombával támadnak a Mirigyes fiúk. Most az Alma együttes örök slágerét, a Ma van a szülinapom számát gyúrta át a banda, a tőlük megszokott jellegzetes poénokkal.

Az együttesnek ez az első olyan klipje, amely teljes egészében green box technikával készült, mivel hűek szerettek volna lenni az eredeti videóhoz, a háttérben megjelenő képeket pedig gyerekek készítették. Sipos Tomi elmondása szerint nagyon jó hangulatban telt a forgatás, a különleges körülmények ellenére is: „Ilyen klipet még nem csináltunk, mint az Alma együttes, tehát ami gyerekeknek szól, de mégis inkább a felnőttek számára vannak benne poénok. Nálunk inkább fordítva jellemző: felnőtteknek zenélünk, de sokszor a gyerekek is vevők rá, sőt. Jómagam is nagy Alma koncertre járó vagyok, és sokszor észreveszem, hogy egy-két vicc inkább az anyukáknak szól – ilyen szempontból van párhuzam – mesélte Tomi.

Az új klipben sok olyan poén van elrejtve, amely többszöri megtekintés után tűnik fel a szemlélőnek, ezért ajánljuk mindenkinek a figyelmes tanulmányozást.

„Nagyon sok apró utalást tettünk, amelyek nemcsak az Alma együttesre, hanem minden zenekarra – így ránk is – érvényesek” – magyarázta Sipos Tomi.  „Aki már volt valaha turnén, tudja milyen érzés. Szóval a klip egyfajta paródiája az Irigy Hónaljmirigy zenekarnak is” – tette hozzá Tomi, akitől Varga Győző vette át a szót.

„Minden koncerten van olyan gyerek, akit az előadás alatt próbálnak megnevelni a szülők. Én örömmel vállaltam ezt a szerepet, viszont annyira elvitt a játék, hogy az egyik statiszta hölgy ösztönből lekevert nekem egy taslit. Mindenkinek nagyon tetszett, így építettünk rá egy poént, és a videóban visszatérő motívum lett.  Nagyon jókat röhögtünk rajta az egész forgatás alatt, és ha valaki jól tud szájról olvasni, akkor elárulhatom, hogy a felirat sem biztos, hogy egyezik…”

És hogy mit mondhat Győző a klip végén, mi történik Kiszel Tündével, és ki hal meg?

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…