2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Balázs Pali megtalálta az igazit

Balázs Pali, a romantikus dallamok népszerű előadója, néhány hete sajtóhírében jelezte, hogy készülő videó klipjéhez hölgyek jelentkezését várja.

Nagyon-nagy érdeklődés övezte a hírt, hiszen több mint, 250 hölgy jelentkezett a klipben való szereplésre. Volt, aki még nem töltötte be a 18. életévét, de olyan hölgy is akadt, aki túl az 50-en gondolta úgy, hogy szívesen vállalna szerepet néhány jelenet erejéig.

–          Nagy öröm számomra, hogy több határon túli ország magyarlakta területeiről is bátran jelentkeztek a lányok. Volt, aki nem sajnálta volna, hogy több mint 700 km-t utazzon lakhelyéről a lehetőségért. A klip rendezőjével és forgatókönyv írójával közösen választottunk ki először 50, majd 10, azt követően pedig a 3 legalkalmasabb jelöltet. Több napos tanakodás és vívódás után végül egy budapesti lány mellett döntöttünk, aki miután közöltük vele a hírt, hogy Őt választottuk, örömében elsírta magát a telefonban.

A videó klip forgatása hamarosan megkezdődik.

–          A személyes találkozásunk csak megerősítette a döntésünket, mivel Evelin egy nagyon aranyos és komoly gondolkodású lány. Remélem a végeredmény is ezt fogja bizonyítani. A részletek átbeszélése után hamarosan elkezdődik a forgatás, már csak a jó időnek kell kitartania néhány napig és hamarosan látható is lesz a „Néha szeretnék úgy sírni” című saját szerzeményemre készített legújabb videó klipem.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…