2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Balázs Pali llekenyerezte az Újpest FC Öregfiúk labdarúgóit

Balázs Pali llekenyerezte az Újpest FC Öregfiúk labdarúgóit

Balázs Pali a Magyar Színész válogatott csatáraként az Újpest FC Öregfiúk ellen játszott szeptember 4-én, szombaton a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban.

A jótékonysági labdarúgó mérkőzés a Bánka Kristóf Alapítvány és a Színész árvákért Alapítvány szervezésében jött létre.Az izgalmasnak ígérkező meccsre Pali egy fogadalom keretén belül kicsábította fiát is, Dávidot, akinek apjához hasonlóan beleivódott vérébe a foci szeretete.
–          Megígértem fiamnak, amennyiben elkísér a jótékonysági mérkőzésre, addig küzdök, míg rúgok gólt. Könnyebb volt kimondani az ígéretet, mint betartani, főként miután megláttam az ellenfél összeállítását.
A Nemcsák Károly által vezetett színészválogatottnak az újpestiek feladták a leckét.
–          Az Újpest FC Öregfiúk csapatának tagjai szinte kivétel nélkül több száz NB 1-es mérkőzéssel és válogatottsággal a lábukon léptek pályára ellenünk. Gólszerzési esélyem szinte a nullával volt egyenlő – mondta a népszerű énekes.
S bár Kovács Zoltán, Véber György, Kozma István, és még sok kiváló labdarúgó ellen folyt a harc, Palinak mégis sikerült betartania ígéretét.
–         Az első félidőben sajnos beigazolódott a megérzésem, nem sikerült gólt szereznem a szigorú újpesti védőkkel szemben, bár voltak helyzeteim.
–         A második félidőben aztán megtört a jég. Egy kapusletámadást követően betaláltam a hálóba, s ezzel nagy kő esett le a szívemről – teljesítettem a fiamnak tett fogadalmamat.
–        Olyannyira beindult a gépezet, hogy még további két gólt sikerült szereznem, s ezzel talán kimondhatom, „életem meccse” kerekedett ki számomra a három rúgott gólomnak köszönhetően.
Sajnos Pali 3 lekenyerezett gólja is kevés volt a színészválogatottnak az újpestiekkel szembeni győzelemhez.
–          A mérkőzés végeredményét nem árulhatom el, mert az a csapatomra nézve nem valami hízelgő.
–          És arról sem nyilatkozhatok, hogy mivel sikerült elérnem az ellenfél védőinek engedékenységét, mert még néhányan „bundázással” vádolnának meg – mosolyogta el magát a három gólt szerző énekes.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek