2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Balássy Betty és Varga Feri családi látogatást tett a Hallgass Hazait rádióműsorban

Balássy Betty és Varga Feri családi látogatást tett a Hallgass Hazait rádióműsorban

Az énekesek mesélnek arról a megújulási folyamatról, amin az elmúlt időszakban átmentek. Eljött egy pont, amikor eldöntötték, kiírják magukból, amit korábban még sohasem, így születtek most másfél év munka után az első igazi saját szerzemények, amiket be is mutattak a Hallgass Hazait hallgatóinak. A Jó Ég című dal, egy tipikusan elsőre is fülbemászó dallam, számítunk rá, hogy sokat fogjuk még hallani.

Betty és Feri arról is beszél, hogy amikor az életben nehézség jön, hogyan vívnak meg vele: „Feri ideges, én pedig attól vagyok ideges, ha Feri ideges. Utána szépen megnyugszunk, és továbbállunk.” – mondta Betty.
Feri meséli: „Én a lelkemre veszek nagyon sok dolgot, akár egy rossz nézést, utána napokig elgondolkozom…”

A műsorban megszólal Csordás Tibor és tisztázza sokunk számára, hogyan lehetséges az, hogy jelenleg akár 2 helyen is lehet egyszerre a Fiesta. Egy nehéz döntést követően, egy nehéz időszak után, ma már megújult erővel járja az országot Csordás Tibor és Knapik Tamás. Érheti meglepetés azt, aki Fiesta bulira megy, de mindenképp kellemes élményben lesz része.

Zana Ferenc Zsazsa, a Larry Hangman zenekarból, a legújabb Sinus Rock című album két dalának storyját is elmondja. Szerelmi csalódás, majd könnyedebb szerelem téma. A műsorban szeretetteljes megvilágításba is kerül egy esetleges válás.

A Hallgass Hazait adásában Kowalsky Balázs Gyula nem csak dalokról, hanem festményeiről, jógáról is szól. Kowalskyt még a testvére is Kowának hívja, lemoshatatlan becenév. Amilyen hülye vagy, úgy szeretlek, ez az új dal címe, természetesen bemutatjuk a műsorban. Könyv, és 10 éves ünnep – van újdonság bőven Kowáék háza táján is.

Hallgass Hazait – Minden héten!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek