2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Az idő

Az idő

Az időCsollány Szilveszter: Órám van, de nem szoktam viselni. Ugyanaz az óra szokott néha nagyon rövidnek, és néha nagyon hosszúnak tűnni. Tanítás közben például, amikor a gyerekek jól viselkednek, és megy a munka, akkor szinte 10-20 percnek tűnik az 1 óra, de van olyan, amikor az ember már ötödször nézi meg az órát, és egyszerűen nem telt el még csak 10 perc, mert annyira rosszak a gyerekek.

Amikor utaztunk külföldre, volt olyan, hogy 17 óra eltérésem volt. Akkor elgondolkoztam, hogy milyen nap van ott, ahol vagyok, és hány óra van ott, ahonnan elindultam. Kettő órát vittem magammal, direkt azért, hogy lássam hol mennyi az idő, de akkor volt egy kis képzavarom. Aztán mikor megérkeztem Japánba, és találkoztam a magyar csapattal, akkor megkérdeztem tőlük, hogy szerintük most hány óra van, és milyen nap – emlékezett vissza Csollány Szilveszter.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek