2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

A Sztárportréban:Csordás Tibor

Csordás Tibor új lemezének címe a zenész-énekes kezén tetoválásként is olvasható. Libertad. A szabadság életérzését kedvelő előadó jövőre tervezi, hogy az apa szerepet is magára ölti, és családalapításba kezd.

A színpadon Tibor gyakran táncosokkal jelenik meg, az előadásokon ma már a salsa is szerepel. Zenei együttműködések más előadókkal korábban is előfordultak, de van egy állandó:

„A V-Tech-nek és a mi régi zenekarunknak a közönsége nagy részben lefedi egymást, és sokszor voltunk egymás előtt-után bulikon. Pár évvel ezelőtt, egyszer olyan helyzet adódott, hogy már mindketten ott álltunk, de még nem kezdődött a buli. Ekkor valaki kitalálta, hogy csináljuk meg együtt úgy, hogy egy dalt tőle, egy dalt tőlem. Ez annyira működött, és annyira tetszett a közönségnek, hogy híre ment a dolognak, és mivel ott volt akkor egy-két szervező ember is, elkezdtek minket így együtt is hívni. Ez a folyamat azóta is tart. Viccből kitaláltuk a Fi-Tech nevet, de tényleg csak egy söröspohár melletti poénkodás volt, és azóta van aki ezt használja.”

Video ajánló: https://youtu.be/7b0bHHRhmcY

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…