2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Sztárportréban Zsidró Tamás és Polgár Odett kedvenc márkákról beszélt!

A Sztárportréban Zsidró Tamás és Polgár Odett kedvenc márkákról beszélt!

(Részlet) Zsidró Tamás: „Szappannal fürdök, nekem az ad tisztaság érzetet. Ebben is egy kicsit old boy vagyok, maradtam azoknál a szappanoknál, amiket régen betettünk a tiszta ruhák közé, és azok átvették ezeket a finom illatokat. Néha a feleségem meglep egy-egy újdonsággal: Múltkorában egyszer egy olívaolajos szappannal lepett meg, ami viszont nem működött nálam, mert úgy éreztem, hogy soha az életben nem tudom magamról lemosni azt az olajos réteget, amit a szappan húzott rám. Félretettem, és mondtam, hogy azt használja Ő.

Pont most voltam motor-váltásban, mert az előző retro motorom, már olyan idős volt, hogy lassan elkezdett alattam betegeskedni, és most egy háromkerekű motorkerékpárra váltottam át, ami egy világújdonság. Egy-két évvel ezelőtt készítették ezt a motort, és nagyon biztonságos vele a haladás – ezért váltottam, mert úgy gondolom, hogy közlekedés biztonságilag most egy kicsit jobban járok ezzel a márkával.

Egyébként márka-hű vagyok, tehát ami egyszer bevált, ahhoz én nagyon szoktam ragaszkodni. Az előző motorommal 7 évet mentem egyfolytában – nagyon ritkán rakom le a motort, decemberben, és januárban.”

 

Polgár Odett: „Nagyon szeretek turkálóba, bolhapiacra, régiségboltokba járni. Nem feltétlenül vagyok olyan szinten márkák híve, hogy bemegyek az üzletbe, és ott vásárolom meg a dolgokat, hanem másodkézből, vagy megrendelem az Internetről. Előfordul, hogy egyszer csak azt veszem észre, hogy egy-egy márkából felhalmozódott rengeteg, de nem ragaszkodom igazából semmihez, ami a márkákat illeti.”

 

 

 

{module Forrás sztárportré}

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek