2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Sztárportréban Molnár Bendegúz autóversenyző

A Sztárportréban Molnár Bendegúz autóversenyző

„Minden autóversenyző nyerni akar szerintem.
Akinek ez az álma, és szenvedélyből csinálja, az mindenáron.

Csukott szemmel:

Verseny előtt én azt szoktam csinálni, hogy beülök az autóba, becsukom a szemem, és megyek egy kört fejben a pályán. Főleg időmérő előtt, egy nagyon pontos kört össze kell így rakni fejben.

Szimulátorral:

Nagyon fontos a felkészülés. A verseny hétvége előtt, be kell ülni a szimulátorba, és alkalmazkodni kell a körülményekhez. Ma már a legtöbb pályát lézerszkennelik, és a szimulátorban az utolsó hupli is ott van. A verseny hétvégére úgy kell odamenni, hogy ha bármi váratlan dolog történik, az ne tudjon kizökkenteni a ritmusból.

Versenyautóból kamionba:

A kamion is egy versenyautó, csak sokkal nagyobb. Ez egy épített versenyautó 1200 lóerővel, 4500 newtonméter nyomatékkal. Olyan erős, hogy körülbelül 6-7 másodperc alatt gyorsul 60-ról 160-ra. A téli időszak kifejezetten a felkészülésre van a csapat számára, az új autó is ekkor készül, és a pilótának is az a feladata, hogy felkészüljön a szezonra erőnlétileg és mentálisan is.

Nem gondoltam volna, hogy egyszer egy ilyen nagy múltú csapat tagja lehetek, mint az OXXO Racing. Mindent meg fogok tenni, hogy minél hamarabb a mezőny első harmadában tudjunk végezni. Álltam már a dobogó legfelső fokán, de annyi ember előtt még nem, mint amennyien a kamion versenyekre járnak, szóval biztosan különleges érzés lesz majd hogyha egyszer oda jutunk.”

https://sztarportre.hu/

https://youtu.be/H90QDp6VDIU

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek