2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 454 HUF

A Sztárportréban: Maksa Zoltán újdonsága

“Az év újdonsága, hogy akár egy egész estét le tudok fedni. 1 órás standup est, utána 2 órás koncert a saját bulizenekarommal. Velem egykorú tésztagyáros ismerősöm szerint: A lenyugvó napnak is van derelye…. Az energiám változatlanul megvan, nem érzem magam 57-nek. Belül 22, agyilag 14, ha udvarolni kell, akkor 8. Nem nőttem fel.”

 Maksa Zoltán dobos:  

“A dobosokról szokták azt mondani, hogy a zenész legjobb barátja, aki már nem közönség, de még nem zenész. Erre a dobosok azzal szoktak visszavágni, hogy hátul ül a király, és elöl állnak a parasztok a zenekarban. Volt olyan szám, amit felgyorsítottam, mert untam.”

Maksa Zoltán – Dieter Bohlen:

“Egyszer elkapott egy mesterfodrász lány, és azt mondta, hogy csinál nekem egy trendi frizurát. 1 centis frizura lett a vége a nagy kugli fejemen. Akkor még ment a Mikroszkóp Színpad, ott játszottam, és még a jegyszedő néni sem ismert meg. Úgyhogy marad ez a baltával kettéválasztott frizura, azt szoktam mondani, hogy egy befeketített Dieter Bohlen vagyok a 80-as évekből.”

Video ajánló: https://youtu.be/tb6BAwRycX0

A teljes beszélgetés itt megnézhető: https://youtu.be/arAUy1Op6i8

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sztárok eltitkolt fotói
Mindenkinek vannak olyan fotói amelyeket inkább elrejtene egy titkos fiókba, hogy aztán soha többet ne jöjjenek szembe.       …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum