2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

A Sztárportréban Ihos József népszórakoztató!

Humorosan felfogni a dolgokat – a nehéz helyzetekben is:

“Középiskolás voltam, amikor rájöttem, hogy a humor mennyire fontos eszköz. Rekorder voltam, aki a legtöbbször megbukott. Behívták a szüleimet, és eltanácsoltak az iskolából. Ezután, amikor már nem volt tétje semminek, az órákon kínomban elkezdtem utánozni a tanáraimat, és ennek akkora sikere lett a diákok körében, hogy utána fel is léptettek különböző diáknapokon. Ekkor tapasztaltam meg azt, hogy én is tudok valamit, amit más nem úgy tud, és ezen felbátorodva elkezdtem tudni tanulni.

Szerintem a közepes képességű ember, csinál rengeteg közepes dolgot, és egy-két villanást. Az egy-két villanás nálam a Kató néni, az Én a Gyula meg az Ottó, a Falugyűlés… Csináltam mellette 30 közepeset, de az emberek a néhány nagyobb villanásról fognak megítélni, nem a 30 közepesről.

Nekem sosem volt olyan romantikus alkotói helyzetem, hogy tudtam volna egy írógép előtt ülni a meleg szobában, és a kandalló ropogása mellett alkotni betakart lábbal…

Írás, poénszerzés:

Mindig útközben történt, amikor utaztunk valahova. Hallgattam a rádiót, és például egy bácsi beszélt magáról… Mondtam Bajor Imrének akivel akkor sokat mentünk együtt: Te figyelj ide, felmész a színpadra, és semmi mást ne csinálj, csak mondd mindenre azt, hogy hárman voltunk, én, a Gyula, meg az Ottó. Miért mondjam? Azt bízd rám, mindig olyan kérdést fogsz kapni, hogy te ne tudj mást mondani. A hatodik mondatnál a közönség fogja mondani, hogy én, a Gyula…”

https://youtu.be/K2ZstH6EQuk

Forrás:sztarportre.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem kerülték el a betegségek Vastag Tamást. A fiatal énekes hatalmas fogyásától mindenkinek leesett az álla, hiszen egy tudományos formulának köszönhe…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum