2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

A Sztárportréban Czanik Balázs!

(életmód tanácsadó, fitness edző)

Táplálkozás – mozgás – pihenés:

Balázs elmondta, hogy a lelki egészsége megőrzéséért rendszeresen jár masszázsra is. A beszélgetésben étkezési szokások, ehető és kerülendő ételek kapcsán is előkerültek jó ötletek. (Jó tipp például az édesburgonya!)

Czanik Balázs: “Nálunk az egész család sportos vonalon mozog. Már az általános iskolában is folyamatosan sportoltunk, és amikor gimnáziumba kerültem, a sulinak majdnem az összes sport eseményére engem küldtek.

Ha a lelkünket is akarjuk ápolni, arra nagyon jó alternatíva lehet a testmozgás.

Nagyon sokan például stresszoldás miatt jönnek az én óráimra, a küzdősportos Capoeira aerobikra. Nagyon szeretik azt, hogy ott kiboxolják, kirugdossák magukból a felgyülemlett energiákat. Valamilyen szinten iktassuk be a rendszeres mozgást a hétköznapjainkba. Heti 4-5 alkalmat mindenféleképpen javasolnék a mozgása.

A harmadik fontos dolog a táplálkozás és a mozgás mellett a pihenés! Legyenek olyan programok, amiket a barátokkal, vagy a családdal, gyerekekkel közösen végzünk. Egy kirándulás, vagy séta, hogy kapcsoljunk ki egy kicsit. Ezt a három dolgot próbáljuk megvalósítani! Ha csak részben, már az is nagy fejlődés lehet.”

https://youtu.be/kT8xRWDcaII

 https://sztarportre.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sztárok eltitkolt fotói
Mindenkinek vannak olyan fotói amelyeket inkább elrejtene egy titkos fiókba, hogy aztán soha többet ne jöjjenek szembe.       …

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum