2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

A Retroton aktívabb, mint valaha

A duó várta már 2011-et, hiszen minden év egy új kezdetet jelent, s tudták: idén igazán nagyot dobhatnak, ha Fortuna istenasszony is úgy gondolja, melléjük áll. A Retrotonon nem fog múlni, az biztos!

Timi és Miki összeszokott párosként vágott neki az új esztendőnek, tele tervekkel, ambícióval. Bár a két kereskedelmi adó tehetségkutatója sok új énekesnek hozta meg az ismertséget, a Retroton hisz benne, hogy rajongóikat idén is képesek lesznek kiszolgálni azzal a színvonalas munkával, amely mindig is jellemezte őket. A lelkes követők száma pedig egyre csak nő, sőt egyre több az autogram vadász is.

– Nemrég a szokásos ásványvíz beszerzést végeztem egy áruházban, amikor két fiatal megszólított, hogy ugye én vagyok a Retroton énekese? Nagyon meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy már megismernek. Autogramot is kértek, s talán nem tűnök önteltnek, ha azt mondom, hogy nagyon jól esett, s nyilván további motivációt adott az énekléshez – mesélte Miki.

Timi is csak csatlakozni tudott társához, hiszen az RTL Klub dalversenyével kapcsolatban is érezték a rajongók szeretetét. Itt egyébként egy vadonatúj, saját dallal, a Hajnali széllel indultak.

– Nekünk is fontos minden pozitív visszajelzés, hiszen a rajongókért csináljuk az egész Retrotont. Szórakoztatni szeretnénk őket, s mosolyt csalni az arcukra. Ezzel a dallal nem csak versenyezni szerettünk volna, hanem megmutatni nekik, hogy milyenek is vagyunk a hétköznapokban. Hiszen a klipben személyes pillanatok is felsejlenek… – árulta el Timi.

Nem csak ezt az új dalt rögzítették, hanem a Végtelen játékot is, amely minden Neoton rajongó előtt ismert és közkedvelt. A Retroton a dal eredeti hangulatára figyelve formálta saját ízlésére, amellyel kapcsolatban számos pozitív visszajelzés érkezett már.

– Nagyon örülünk, hogy nyitottak ránk az emberek, hiszen amellett, hogy a zene és éneklés az életünk egyik legfőbb mozgató rugója, mindig az vezérel minket, hogy a közönségünknek is örömet okozzunk. Bízunk benne, hogy 2011-ben még több koncerten találkozhatunk velük – zárta a Retroton két énekese, Timi és Miki.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…