2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

A Puskás Stadionban lép fel augusztusban Madonna

Hiába tiltakozott a szeptemberi, két sorsdöntőnek ígérkező hazai világbajnoki selejtezőre való tekintettel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), augusztus 22-én mégis a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg a Madonna-koncertet a Kincsem Park helyett – jelentette be a koncertet szervező cég kedden a honlapján. A hírt Vajtó Lajos, a Kincsem Park ügyvezető igazgatója is megerősítette, aki cáfolta és sületlenségnek nevezte az egyik bulvárlap azon értesülését, hogy a lótulajdonosok állatainak megvédése miatt kellett új helyszínt keresni az eseménynek. Az MLSZ elnöke úgy vélte, beláthatatlan következményei lehetnek, ha a Puskás Ferenc Stadionban lesz a koncert.
 
„Ha az MLSZ miatt mégsem lehet megtartani a koncertet a Puskás Stadionban, akkor a Kincsem Park továbbra is készen áll Madonna fellépésére” – mondta Vajtó. Hangsúlyozta, a szerződés szerint, amennyiben a Kincsem Park lépett volna vissza, több százmilliós kártérítést kellett volna fizetnie, ugyanakkor a mostani meghiúsulás ellenére is pénzt kap a létesítmény az eddigi együttműködésért.

Kisteleki István MLSZ-elnök MTI-nek adott hétfői nyilatkozatában azért ellenezte, hogy a Puskás Stadionban legyen a koncert, mert szerinte „30 nap sem elég egy ilyen rendezvény után, hogy rendbe hozzák a gyepszőnyeget, most pedig kilenc nap lenne erre”. Erről hétfőn levélben tájékoztatta Török Ottót, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) főigazgatóját.

Az MLSZ-elnök úgy vélte, kétéves munka mehet tönkre emiatt, hiszen szeptember 5-én a svédekkel és négy nappal később a portugálokkal játszik vb-selejtezőt a magyar válogatott, amely Kisteleki szavai szerint 23 éve nem vívott ilyen fontos meccseket. Az MLSZ azért is aggályosnak tartja a helyszíncserét, mert a szövetség saját pénzéből 60-70 millió forintért ülőszékekkel bővíti a Puskás Stadiont éppen azért, hogy még többen láthassák élőben a két sorsdöntőnek ígérkező találkozót.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek