2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A következő műsor vendégei: A Kistehén Zenekar és Csarnoki Antal (Irigy Hónaljmirigy)

A következő műsor vendégei: A Kistehén Zenekar és Csarnoki Antal (Irigy Hónaljmirigy)

Hallgass Hazait – A Magyar Zenei Műsor!
Aki részt vett már Kistehén koncerten, az pontosan tudja, hogy a zenekar tagjaiban olyan kevés a komolyság, mint börtönben a vészkijárat. A zenéjükre az önfeledt bulizás a jellemző, de mivel úgy gondolták, hogy nem mindegyik daluk táncolható, ezért a nevük elől elhagyták a „tánc”-ot így maradtak Kistehén zenekar.

Minden daluk atmoszférája más, a melankólia nekik az öröm kifejezését jelenti. A „sírva vigad a magyar” érzése jellemzi őket a hétköznapi életben is. Nem kimagasló sikerekre emlékeznek, hanem olyan pillanatokra, ami meghatározó, amikor valami megmozdul bennük. „Az kell, hogy együtt lélegezzünk…”

Csarnoki Atom Anti az Irigy Hónaljmirigy csapatát erősíti 2007-től. Először kisegítő zenészként lépett fel, aztán beértek a mirigyei és három éve már végleges taggá avanzsált. Ambrus Zoli, sajnálatos balesete miatt még pihen, fizikailag még nem épült fel teljesen, de ha ő visszatér, akkor is marad a Mirigyek között Anti.

Kőkemény rock zenész múltja van, ő ugyanis a Sing-Sing egyik tagja, ami újra működik, de nem vállalnak sok fellépést. A Mirigyekkel viszont annál több az elfoglaltsága. Turnéra indulnak még az év hátralévő részében, december 28-án Miskolcon, 29-én Nyíregyházán és 30-án Debrecenben adnak élő koncertet.

Úgy érzi sikerült beilleszkednie a csapatba, és csupa pozitív visszajelzést kap a rajongóktól is. Szabadideje nincs sok, hiszen a koncertre való felkészülés, klipforgatás, filmezés, mind-mind rengeteg munkával jár, sőt a zenélés mellett még polgári foglalkozása is van. „Az embernek mindig arra van ideje, amire szeretné…”

/Fekete Tímea/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek