2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A jelen: Csomor Csilla és Kisfalvi Krisztina riportja!

A jelen: Csomor Csilla és Kisfalvi Krisztina riportja!

Csomor Csilla: „2008-ban megcsináltam az első önálló estemet, és most a másodikra készülök. Angol iskolába járok, mert a fejembe vettem, hogy egy olyan, használható angol tudásra fogok szert tenni, amivel bárhol, bármilyen területen meg fogom állni a helyem. Több mint egy évtizede, nagyon komoly elszántsággal sportolok, és abban a választott sportágban, amit találtam magamnak – a golfban -, nagyon szép eredményeket értem el ebben a szezonban is.

Van egy nagyon jó mondás a golf sportban: Minél többet gyakorlok, annál nagyobb a szerencsém. Ezt az élet bármelyik területére át lehet ültetni. A színésznek a hangja, teste, arca, fizikuma, szelleme mind a munkaeszközei. Ha valamelyik nincs a helyén, vagy elhanyagolja, akkor azzal rontja a szerencse esélyeit. Ezekben a csendes időszakokban is oda kell magunkra figyelni.”

Kisfalvi Krisztina: „Most inkább a szinkron, ami kitölti az életemet, és emellett próbálom magam képezni. Nyelvet tanulok, nagyon szeretek
sportolni – abban azt gondolom, hogy csúcsformában vagyok, főleg fallabdában. Világ életemben nagyon szerettem sportolni – ott le tudom vezetni a napi feszültséget, és nagyon sokat segít a munkában.

Hála Istennek megadatott, hogy azt csinálhatom, amit szeretek – nyilván nem azt mondom, hogy az embernek néha nincs tele a micsodája, mert fáradt, stb… Nincs természetesen mindig olyan feladat, ami a szívem csücske lenne, de azt is természetesen a legjobb tudásom szerint megcsinálom – ezek mind okoznak boldogságot.

Nap mint nap átgondolom lefekvéskor – mielőtt elalszom -, a napomat, az elmúlt napokat, a hetek történéseit. Nem vagyok egy nagyon nosztalgiázós típus, szeretek inkább előre tekinteni, hogy minél többet kihozzak magamból, és az életből.”

www.sztarportre.hu

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek