2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A heti Sztárportréban Vincze Lilla kívánságai

Vincze Lilla: „A legnagyobb kívánságom, hogy továbbra is méltósággal tudjam tenni a dolgom. Az értékek kerüljenek egy kicsit jobban a helyükre – legyen kultúra, művészet, sport, és bármi más…

 

Meggyőződésem, hogy nagyon fontos a fiatalokkal való jó kommunikáció, hogy ne menjenek bele olyan helyzetekbe, ami megkérdőjelezi az életről való elképzelésüket. Ha nem jó a kommunikáció, vagy eltávolodunk egymástól, akkor az nagyon nagy baj.

A mi generációnk még nem élt meg háborút. Voltunk a közelében váltásoknak, ami megsuhintott, de nem éltük meg a háborút. A szüleink, nagyszüleink bizony megélték, tehát jó lenne most elgondolkozni pont ezek miatt is, és ezután minél több olyan erő érvényesüljön ami jó – tisztább erő. A saját kis világunkban kell megteremteni, és terjed a jó – a kis cseppekből lesz a tenger.

Nagyon erősnek is kell lenni, amikor például elkeseredett az ember – ha nem kapja meg a lehetőséget, vagy nem is tudja a hangját hallatni -, akkor is tenni kell a dolgot amiben hiszünk.

Mindannyiunk munkája erről szól, hogy adjuk a lelket, a hitet, és a saját magunk példájával próbáljuk megmutatni. Ezért kell szerintem az embernek a saját tudásában, erejében bízva olyan közösségekben hinni, és olyan közösségekhez tartozni, ami ezt segíti.”

 

A heti Sztárportré itt meghallgatható: http://www.sztarportre.hu/index.php?halgasde=ld-id-310

 

{module Forrás sztárportré}

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek