2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • 2500 négyzetméteres lesz a színpad a budapesti Madonna-koncerten

2500 négyzetméteres lesz a színpad a budapesti Madonna-koncerten

2500 négyzetméteres lesz a színpad a budapesti Madonna-koncertenNyolctagú zenekar, négy vokalista, 14 férfi és 6 női táncos, illetve a show egy részében egy négytagú orosz-roma együttes kíséri Madonnát szombati budapesti koncertjén a Kincsem Parkban. A színpad mintegy 2500 négyzetméteres lesz; az "A" színpadrész az alap, amihez elöl középen egy kifutó és a kifutó végén egy kisebb "B" színpad csatlakozik – közölte a szervező Live Nation hétfőn. Mint a közleményben szerepel, az "A" színpad minden része mozgó és mozgatható, a háttérfalak kivetítőként is szolgálnak, ezen felül lézer is tartozik a látványhoz. A produkció a legmodernebb technikát használja, a felszerelés legnagyobb része kifejezetten ehhez a turnéhoz készült.

 

A szervezők mindenkitől azt kérik, hogy a rendkívül korlátozott parkolási lehetőségek miatt tömegközlekedéssel közelítsék meg a helyszínt, a Kincsem Parkot. A bejáratok a 2-es metró Pillangó utcai megállójától 15 perc sétával érhetők el. A koncert után plusz metrószerelvényeket állítanak forgalomba a 2-es metró vonalán a Déli pályaudvar irányában. A 100-as busz az Örs vezér tértől a koncert előtt és után is sűrített járattal közlekedik. A bejárattól 10 perc sétára található a Kőbánya-felső vasútállomás, ahová a koncert előtt mintegy 20 percenként érkezik vonat a Keleti pályaudvar felől a Szolnok-, Hatvan-, Sülysáp-vonalakon.

Az Albertirsai utat a Kerepesi út felől már délután lezárják, csak az engedéllyel rendelkező autók hajthatnak be. Legközelebbi parkolóház a Papp László Budapest Sportaréna mélygarázsa, amely 1200 autó befogadására képes.

A Kincsem Park területére 3 nagy kapun keresztül lehet bejutni az Albertirsai útról. Ezek közül kettő nyílik közvetlenül a parkba, egy pedig a Hungexpo főbejárata mellett található; a negyedik bejáratot kizárólag az autóval érkező VIP-vendégek vehetik igénybe. A szektorokba vezető utak a lelátónak is helyet adó épület előtt válnak szét, a helyszínen táblák segítik majd a gyorsabb tájékozódást. 

A koncertre esernyőt, kemping- vagy horgász széket, bármilyen termoszt vagy üveget bevinni tilos, akárcsak kamerát és fotós felszerelést. A várható kapunyitás 17.30, a koncert 19.15-kor kezdődik.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Igent mondott a kockázatra egy borsodi esküvőiruha-szalon tulajdonosa, aki a működés több adózási szabályát is felrúgva szolgálta ki ügyfeleit. Nem le…
„Kétkezes kapaszkodó”
Több mint ezer hamis játékkonzollal pakolták plafonig azt a kamiont, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Gyul…