2024. 03. 19. kedd

József, Bánk
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

15 éves magyar lány nyerte a világversenyt

Magyar gyermekmodellek hódították meg Portugáliát
Ismét kimagasló eredményt értek el a magyar gyerekek: a Little Miss World Hungary modellei képviselték Magyarországot Portugaliában a Miss and Mister Star Universe versenyen.

Büszkék lehetünk a szép és tehetséges magyar gyerekekre. A napokban Portugáliában bizonyítottak a Little Miss World Hungary modellei, akik a Miss and Mister Star Universe világversenyen vettek részt.

Princess kategóriában Kánya Vivien 9 éves első udvarhölgy lett, míg Petite kategóriában Koncsik Bianka 15 éves megnyerte a világversenyt.

Az országok közül képviseltette magát mások mellett Mexikó, Brazília, Japán, Sri Lanka, India, Spanyolország is. Ez a verseny nem csak gyerekekről, hanem felnőttekről is szólt, ezaltal sokkal magasabb volt a követelmény. Vivien és Bianka először voltak világversenyen, de mint a hazai, mint a külfoldi piacon megállták a helyüket. Következő utazásuk Brazília, oda kaptak meghívást a sikeres portugál szereplésük után.

A ruhákat Mindák Viktória biztosította. A magyar national director Bartolovics Ildikó így nyilatkozott:

„Ez a hét olyan volt, mint egy edzőtábor. Különböző programokon vettünk részt, ebbe beleértve fotózas, kirándulás, próbák, illetve a versenyek minden nap reggeltől késő estig tartottak. Ennek ellenére a lányok kiváló  eredményt értek el, amiért nagyon büszke vagyok rájuk.”

Az anyukák és a nagymamák következnek

A portugál international director Soledad Marques-tól meghívást kaptunk a szeptemberi anyukák és nagymamák szépségversenyére is, melynek hazai előválogatója augusztusban lesz.

A felkészítésben Hunyadi Donatella, Kovács Krisztina és Dóri Zorán mükodtek közre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…