2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • 10+2 kihagyhatatlan érdekesség Tabáni Istvánról
10+2 kihagyhatatlan érdekesség Tabáni Istvánról

10+2 kihagyhatatlan érdekesség Tabáni Istvánról

10+2 kihagyhatatlan érdekesség Tabáni IstvánrólA 31 éves Tabáni István nyerte a Csillag születiket. Jöjjön 12 információ, amit mindenféleképpen érdemes magadba szívni.

1. 1978. január 22-án született Budapesten.
2. Szereti a festészetet és a grafikát. Legszívesebben a pasztellel dolgozik, mert festőibb és grafikusabb dolgokat is létre tudok hozni ez által. Kedvenc témái a portré, de mellette szeret tájképet, aktot is készíteni.
3.
A mezőny talán legnagyobb meglepetése: a visszahúzódó teremőr, akiről senki nem gondolta volna, hogy nem járt énektanárhoz.

4.
Nehezen vette rá magát a jelentkezésre annak ellenére, hogy a családtagjai és a barátai is biztattak. Végül össszeszedte minden bátorságát. Nagyon szeretne bizonyítani, és azt is reméli, hogy az embereknek is adhatok valamit az éneklésemmel.
5.
„Számomra a művészet maga az élet. A gondolataimat és az érzéseimet képekben mesélem el. Ez a közös nyelv, ami mindenki számára érthető, gyakran válik zavarossá és értelmetlenné. Amikor a kép helyett az alkotó próbál beszélni, az egész értelmét veszti azáltal, amit a képpel kívántunk kifejezni. A művészetnek sohasem szabad öncélúvá válnia, mert nincs akihez szóljon. Törekedni kell a művész és a néző közötti harmóniára.” – mondta István.

6. István gyerekkora óta festőművésznek készült, ez a szenvedélye vonzotta később a teremőri szakmához is, ahol munkája közben készült a Képzőművészeit Egyetem felvételijére, ahonnan azonban ötször is elutasították.

7. Benevezett a Megasztárban, de ott nem ért el eredményt. A Mester Tamás vezette zsűri nem tartotta alkalmasnak a továbbjutásra.
8. Szüleivel és macskájával él.
9. Génjében van a tehetség. István nagyapja operaénekes volt, ráadásul őt is egy tehetségkutatón fedezték fel. A harmincas években a Vigadóban rendeztek egy versenyt, amit megnyert.

10.
Az előadó a jövője kapcsán elmondta, hogy elsősorban tökéletesíteni szeretné az énektudását, aztán majd meglátja, mivel tud előrukkolni.
+1. Nézd meg István megható produkcióját.

+2. Felragyogott Tabáni István csillaga – képek a döntőről

zene.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek