2023. 09. 22. péntek

Móric
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Budapesten kapták lencsevégre a Disney Hercegnőket

Budapesten kapták lencsevégre a Disney Hercegnőket

Budapest ikonikus helyszínein készültek izgalmas fotók az újraalkotott Disney Hercegnők és Jégvarázs játékbabákról, amelyek mostantól elérhetők Magyarországon. Az új figurák, amelyek licence-e a Hasbrótól érkezett vissza a Mattelhez, minden eddiginél kidolgozottabbak: hűen követik az eredeti karakterek arcvonásait, testalkatát, valamint hajszínét és frizuráját.

 

 

 

 

 

A kollekcióban Aranyhaj, Belle, Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika, Pocahontas, Moana, Jázmin, Tiana, Ariel, Mulan, Merida, Raya, valamint Elza és Anna mellett a hercegnők legjobb barátai, kastélyai, sőt még járművei is megtalálhatók, hogy a gyerekek újrajátszhassák kedvenc meséiket.

 

Érdekesség, hogy a hercegnők ruháinak motívumai a történetükbe is beavatnak minket. Belle szoknyáját az üvegbúrába zárt rózsa, Hófehérkéét a mérgezett alma, Ariel szoknyáját a tengeri világ és Ficánka, Mulan szoknyáját legyező és cseresznyevirág, Aranyhaj szoknyáját pedig Pascal, a kaméleon díszíti.

 

A hercegnők Budapestre érkezését Vass László fotós örökítette meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szeptember 23-a legyen a Te napod! Dicsőítésekkel és tanúságtételekel a II. János Pál pápa téren reggel 9 órától este hatig. A programsorozat Szentmis…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október végéig folyamatosan végzi az adószámla-értesítők kiküldését a magánszemély és egyéni vállalkozói ügyfeleine…