2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Brutálisan megvert buszsofőr, késes rablás Miskolcon

Brutálisan megvert buszsofőr, késes rablás Miskolcon

A napokban újabb brutális támadások történtek Miskolcon. A Búza téren egy buszsofőrt vertek meg délelőtt 10 órakor, illetve késsel raboltak ki egy dohányboltot. Jó kérdés, hogy egy húszéves fiatalember délelőtt 10 órakor miért a dolgozó buszsofőrre támad, miért nem a munkahelyén dolgozik?
A kérdés nyilván költői, viszont jól látszik, nagy hiba volt, hogy a miskolci képviselő-testület elfogadta a közbiztonsági beszámolót májusban, hiszen azóta sajnos szinte hetente jön szembe a miskolci valóság brutális bűncselekmények formájában. Néhány hete vascsővel vertek agyon majdnem egy házaspárt, majd egy idős nénit raboltak ki a Szarkahegy utcában.
Úgy is fogalmazhatnék: „Jó reggelt képviselőtársak!” – hiszen mind a fideszes, mind a balliberális képviselők – benne a Jobbikkal – megszavazták, egyedül a Mi Hazánk mondott nemet a beszámoló elfogadására. Az előterjesztés vitájában is elmondtam, hogy azért nem kellene megszavazni, mert azzal lehet üzenni a kormánynak és az igazságszolgáltatásnak is, hogy baj van a miskolci közbiztonsággal. Azért kell üzenni az igazságszolgáltatásnak is, mert nem elég ha a rendőrség elfogja a tettest, ha az nem kap elrettentő büntetést. Éppen ezért a Mi Hazánk elvárja, hogy a buszsofőr támadója elrettentő büntetést kapjon! Jól látszik, hogy Miskolcon mind a fideszes, mind a balliberális pártok képviselői azzal, hogy elfogadták a közbiztonsági beszámolót elfogadták a pintéri rendet, feladták a közbiztonságért folytatott küzdelmet. A Mi Hazánk Mozgalom azonban fontosnak tekinti a kérdést, nem hagyjuk szőnyeg alá söpörni a problémát és kiállunk a rendért.
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, miskolci önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek