2024. 03. 19. kedd

József, Bánk
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Breaking! Lékai-Kiss Ramóna lesz a GLAMOUR Women of the Year műsorvezetője!

Breaking! Lékai-Kiss Ramóna lesz a GLAMOUR Women of the Year műsorvezetője!

Kevesebb mint egy hét van hátra a 2023-as GLAMOUR Women of the Year díjátadó gáláig. Az esemény a kiemelkedő magyar női egyéniségek teljesítményét, közösség- és ízlésformáló erejét, valamint társadalmi szerepvállalását díjazza. Az esemény műsorvezetője idén is Lékai-Kiss Ramóna lesz.

 

 

 

 

 

 

A GLAMOUR Women of the Year díj missziója immár másfél évtizede, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban. A szerkesztőség hitvallása változatlan: mindenki nyertes, aki egy női közösség részeként, integrálódva a férfiak által uralt társadalomban hangot tud adni annak, ami motiválja, ami bántja, ami foglalkoztatja, amit létrehozott, amit alkotott. A hat kategória jelöltjei egytől-egyig sikeres példaképek, közülük kerülnek majd ki a nyertesek az olvasók szavazatai alapján, illetve „Az év hősnője” díjat is átadják, idén Mérő Verának.

A gála háziasszonya idén is Lékai-Kiss Ramóna lesz. „Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy évek óta én vezethetem a GLAMOUR Woman Of The Year gálát, ez egyfajta megerősítés nekem, különösen nagy öröm, hogy egy női magazin női vezetőitől jön a felkérés és az elismerés. A jelöltek egytől egyik kiválóságok a maguk területén, már önmagában a jelölés is hatalmas dolog, és biztos vagyok abban, hogy mindenki, akinek a neve szerepel a listán, már nyert, a női közösség támogató erejét és elismerését” – fejti ki Ramóna.

A gálán a GLAMOUR szerkesztői leleplezik a következő, március végén megjelenő GLAMOUR BOOK bookazine címlapját is. A periodikus kiadvány a női testtel, annak visszaszerzésével foglalkozik.

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 21-én éjfélig lehet szavazni a woty.glamour.hu linken.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…

További cikkek

Lehűléssel indul a hét
Lehűléssel és élénk széllel indul a jövő hét, visszatérnek az éjszakai fagyok és a csúcshőmérséklet is csak 10 Celsius-fok körül várható a többórás na…