2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • A bővített menetrend marad érvényben Miskolcon

A bővített menetrend marad érvényben Miskolcon

Jövő év elejétől is a jelenlegi, 2021. április 17-én bevezetett és azóta több ütemben, összesen 76 117 futáskilométerrel bővített menetrend marad érvényben Miskolcon. A Fidesz-KDNP által napokban közölt állítások, miszerint kevesebbet járnak majd jövőre a miskolci buszok és villamosok, hamisak.

 

A miskolci testület csütörtöki ülésén a város és az MVK Zrt. közötti közszolgálati szerződésről is tárgyaltak és döntöttek a képviselők. Ennek értelmében az előzetes tervek szerint jövőre is ugyanannyi kilométert futnak az MVK Zrt. járművei, mint jelenleg.

 

Miskolc MJV Önkormányzata elkötelezett a miskolci tömegközlekedés színvonalának javítása mellett. A közlekedési cég is folyamatosan méri fel az utazási igényeket, de a kormányzati elvonások, a járványhelyzet miatt drasztikusan csökkent utasszám okozta bevételkiesések tovább nehezítik az egyébként is nehéz helyzetben lévő MVK Zrt. működését.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum