2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Borúsabb, többször csapadékos lesz az időjárás a héten

Borúsabb, többször csapadékos lesz az időjárás a héten

Borúsabb lesz az időjárás a héten: napsütés is várható, de többször előfordulhat zápor, akár zivatar is. Ezzel együtt marad a meleg idő.

Hétfőn a több-kevesebb napsütés mellett szórványosan valószínű zápor, zivatar, kisebb eséllyel a déli megyékben. A szél helyenként élénk, zivatar térségében átmenetileg erős lehet. A leghidegebb órákban plusz 3 és 11, délután 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden felhősebb lesz az ég és ekkor is szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. Zivatarok térségében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5 és 11, a legmagasabb hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű.

Szerdán, csütörtökön és pénteken többfelé lehet zápor, zivatar. A szél zivatarok térségében lehet erős, akár viharos. Szerdán hajnalban 5 és 12, délután 19 és 25 fok között alakul a hőmérséklet. Csütörtökön a minimumok 6 és 11, a maximumok 20 és 26 fok között lesznek. Pénteken a hajnali 6-12 fokról délutánra 20-25 fokig melegszik fel a levegő.

Szombaton és vasárnap szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. Helyenként megélénkül, zivatar térségében megerősödik, akár viharossá fokozódik a szél. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb hőmérséklet 17 és 23 fok között valószínű. Vasárnap hajnalban 6 és 11, délután 16 és 21 fok közötti értékeket mérhetnek.

Forrás: MTI

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…