2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből Gere Bernadett  a World Top Model Hungary 2023-as döntőjében

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből Gere Bernadett  a World Top Model Hungary 2023-as döntőjében

Gere Bernadett is elindul az idén Magyarországon első ízben debütáló World Top Model Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek! A nagynevű modellversenyben 1992 óta olyan modellikont is láthattunk, mint Claudia Schiffer.
Gere Bernadett tavaly a Miss Hungary döntősei között is sikeresen részt vett, és ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között. November 24-én  az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Tötös Roland operaénekes Bocelli dalokat énekel, Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladással készül, és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.
Résztvevő bemutatkozása:

Gere Bernadett vagyok Bükkábrányból. Jelenleg cukrász szaktechnikus és autóversenyző. Eddigi legnagyobb eredményemként megemlíteném a Magyar Szlalom Bajnok győzelmem 2023-ban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…