2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Megújult az Andrássy utcai rendelő

„MISKOLC, ANDRÁSSY UTCAI ORVOSI RENDELŐ INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE”

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Miskolc, Andrássy utcai orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése”  projektje keretében az Andrássy utcai orvosi rendelő korszerűsítését valósítja meg.
A projekt keretében megvalósul a háziorvosi ellátásnak helyet adó, önkormányzati tulajdonban lévő Andrássy utcai ingatlan infrastrukturális fejlesztése, amely az épület elektromos felújításával, a nyílászárók cseréjével, a külső homlokzati hőszigeteléssel valamint új bútorok, orvosi eszközök és multimédiás eszközök beszerzésével valósul meg. Beszerzésre kerülnek többek közt új íróasztalok, műszer szekrények, fogasok, defibrillátor, vérnyomásmérő, vizsgálólámpa és LCD televízió is.
A fejlesztés az energetikai korszerűsítés mellett az épület akadálymentesítését is magában foglalja.
A fejlesztés által egy gazdaságosabban működtethető és a szükségleteknek jobban megfelelő modern rendelőegység jön létre a lakosságközeli,- minőségi szolgáltatásnyújtás érdekében.
A felújítási munkálatok a munkaterület átadásával 2014.augusztus 25-én kezdődtek meg. A felújítás ideje alatt az esetleges kényelmetlenségekért a lakosság megértését és türelmét kérjük.
A projekt 100 %-os támogatással, az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A támogatás összköltsége 58,69 millió forint

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…