2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Bomba formába jött Laky Zsuzsi

Szépségkirálynőként emlékszik rá az egész ország, ő az utóbbi években mégis visszavonultan élt. Előszőr csak a lelkét, majd az egészségét tépázta meg a túlsúly, de a negyvenedik születésnapjához közeledve úgy érezte ez az a pont, amikor győzelmet kell aratnia démonjai felett. Laky Zsuzsi szemmel láthatóan mindkét kategóriában kiütéssel nyert. 

Utolsó harmincas évére bomba formába került Európa egykori szépe. Laky Zsuzsi 8 kilótól szabadult meg egy testsúlycsökkentő innovátor segítségével. Zsuzsi hosszú ideig nem csinált komoly hiúsági kérdést a plusz kilókból, persze más nőkhöz hasonlóan számára is nagyon fontos, amit a tükörben lát. Mostanra elsődlegesen az egészsége miatt érezte úgy, muszáj lefogynia.
„Hiszek abban, hogy a nőiesség valójában belülről fakad, olyannyira, hogy még a plus size modellséggel is kacérkodtam, de aztán valahogy elkezdtem elégedetlen lenni és a szaporodó jelekre is felfigyeltem, amiért az életmódomat és a plusz kilókat okoltam. A második kislányom születésekor majdnem 20 kiló felesleg jött fel rám, szülés után többféle diétával próbálkoztam, és úgy tűnik, valamit nagyon elrontottam. Az önsanyargató módszerek nyomot hagytak, a gyomrom gyakran iszonyatosan fájt, kiderült, hogy refluxom van, akinek volt már hasonló problémája, az tudja miről beszélek” – mesélte Zsuzsi, aki újra úgy ragyog, mint egykor a kifutókon.
 „Nemrég töltöttem be a 39-et, úgy voltam vele, hogy muszáj lefogynom, még negyven előtt, mert nem akarom, hogy komolyabb bajom legyen. A fogyás régebben a sportnak és a modelléletmód trükkjeinek köszönhetően könnyen ment, most már azt vettem észre, hogy a negyedik x árnyékában már másképp működik a szervezet. Pár hónapja kezdtem el használni egy gyógynövény-keveréket, ami igazán izgalmas anyagokból áll. A banaba fa a levelétől az elfogyasztott zsírok fele képes csak hasznosulni, hatására a vércukorszintem sem ingadozik. Vagy az indiai csalán, ez az anyagcsere felturbózásáért felelős, ráadásul a fogyókúra alatti feszültséget is megszünteti. De van egy olyan trópusi növény is benne, ami képes blokkolni a keményítő és a cukor zsírrá alakulását, így pukkantja ki a kis zsírsejteket” – meséli büszkén a kétgyermekes anyuka, aki egy rendhagyó fotósorozatot is készített átalakulása emlékére.
„Az idei tavaszt ezzel az egyedi tervezésű ruhával ünnepelem. Egy tervező barátom készítette, jó volt benne megélni a nőiességemet. Az az igazság, hogy nem is voltam túlzottan motivált a fogyásban, de most, hogy jók rám a 38-as ruhák tapasztalom csak, mennyit változott az énképem. Ettől függetlenül én elsősorban nem esztétikai szempontból akartam lefogyni. Gusztit nem érdekli, hogy mennyit mutat a mérleg, de amikor megjöttek a fotózás után a képek, ő is iszonyatosan büszke volt rám. Az az igazság, hogy én is, ennyi idősen viszont már elsősorban magamnak szeretnék megfelelni. Ráadásul ott van a két kislányom, értük bármire képes vagyok, miattuk vigyáznom kell magamra, hosszú út áll még előttünk és szeretném azt az ő tempójukban megtenni, amíg csak lehet” – meséli Luca és Lujzi, avagy ahogy sokan mondják a „mini Zsuzsik” édesanyja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…